OVO POSTAJE SMEŠNO: Zbog Tajsonovog zdravlja ponovo se odlaže meč sa Jutjuberom?

Autor:

Sport

09.09.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba bi mogla biti i otkazana!

OVO POSTAJE SMEŠNO: Zbog Tajsonovog zdravlja ponovo se odlaže meč sa Jutjuberom?

Foto: www.profimedia.rs

Bivši šampion teške kategorije, bokser Majk Tajson će proći poslednje medicinske testove pre borbe protiv Džejka Pola koja je zakazana za 15. novembar. Legendarni bokser će izaći iz penzije kako bi se suočio sa bivšim jutjuberom, četiri meseca nakon što su prvobitno trebali da se sastanu. Naime, meč je bio zakazan za 20. jul, ali je odložen za novembar jer je Tajson imao problema sa čirem.

Legenda boksa nije ušla u ring četiri godine, i to od nerešenog meča u egzibicionom sukobu sa Rojem Džounsom Džuniorom, dok je njegov poslednji profesionalni meč održan davne 2005, kada se Majk suočio sa Kevinom Mekbrejdijem.

Tajsonova borba sa Polom odobrena je prvenstveno kao profesionalni meč, ali bi mogla biti preinačena u egzibiciju ukoliko Majk ne prođe medicinske provere. Teoretski, borba bi mogla biti potpuno otkazana ako zvaničnici nisu zadovoljni zdravstvenim stanjem 58-godišnjeg boksera.

 

 

Pre događaja, TDLR će sprovesti preborbene fizičke preglede kako bi se osiguralo zdravlje oba borca.

Ukoliko do nje dođe, borba će se održati u osam dvominutnih rundi umesto tradicionalnih tri minuta, dok će borci nositi rukavice od 14 OZ umesto uobičajenih 10 OZ. Bez obzira na pravila, obojica muškaraca su uvereni da će ostvariti nokaut pobede.

- Veoma sam spreman da nokautiram Džejka Pola. Veoma sam spreman. Imao sam male poteškoće. Bio sam bolestan, ali sada se osećam dobro. Samo sam spreman. Spreman sam da se borim. Čim uhvatim ovog tipa, gotovo je. Džejk Pol će trčati oko ringa, ali čim ga uhvatim, biće potpuno kraj. Uništiću ga - izjavio je Tajson.

 

 

Ova izjava nije mogla da prođe bez odgovora.

- On kaže da će to biti moja sahrana. Kaže da će to biti moj oproštaj. On će ubiti Džejka Pola... Zbog svega toga volim Majka. Poštujem ga, ali mi više nismo prijatelji do 15. novembra. Nokautiraću ga i videćemo ko je mrtav. Majk je želeo da to bude profesionalna borba, pa će dobiti batine - odgovorio je oštro bivši jutjuber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading