ŠOK SAZNANJE O TESTAMENTU BORE ČORBE! Pomenuo čoveka koji nije deo porodice, evo šta mu je namenio!

Autor:

Zabava

09.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj Borin drug se nije odvajao od njega. Oni su bili toliko bliski da su se zvali i braćom, a tako su ih zvali i svi koji su bili u njihovom društvu, priča nam izvor.

ŠOK SAZNANJE O TESTAMENTU BORE ČORBE! Pomenuo čoveka koji nije deo porodice, evo šta mu je namenio!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA images

Muzička legenda Bora Đorđević frontmen grupe ,,Riblja čorba" ispraćen je na večni počinak u subotu u rodnom Čačku, što je bila i njegova poslednja želja za života. Boru su ispratili neutešna porodica, prijatelji, ali i mnoge kolege sa estrade. 

Kako je portal Republika prvi pisao, Bora je napisao testament u kom je namenio sve naslednicima i ostatku porodice, kako to obično biva, a kako smo saznali, u testamentu se pominje i Borin prijatelj. Naime, roker je navodno prijatelju ostavio malu vikendicu koju ima dugi niz godina, a u koju su zajedno išli. To je uradio zbog toga što je ostatak imovine svakako pripao najbližoj porodici, a sa tim čovekom je bio toliko blizak da ga je smatrao istom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bora Čorba

 

- Taj Borin drug se nije odvajao od njega. Oni su bili toliko bliski da su se zvali i braćom, a tako su ih zvali i svi koji su bili u njihovom društvu. Bora je odlučio da tu vikendicu prepiše njemu, tako da ga je stavio u testament. Znao je već unapred šta će kome da da, pa je ovo bio i logičan sled događaja. Taj njegov prijatelj je toliko bio skrhan kada je Bora umro, da nije mogao ni da mu dođe na sahranu - otkrio nam je izvor. 

Foto: Republika

Bora Čorba i Meri Cakić

 

Podsećamo, njegova dugogodišnja prijatelja Meri Cakić istakla je za Republiku da će se desiti veliki haos u porodici kada se otvori testament.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bora Čorba i Meri Cakić

 

To će biti šou program kada se otvori testament, on je prvo dete usvojio kao njegovu ćerku. Mislim da, ostavio mi je dušu i slike, to sećanje imam. Ja poručujem da legende ne umiru, a kada budem stigla tamo, napravićemo spektakl za sve naše drugare, za napuštene životinje, ne samo tango, veći hit - rekla je Meri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading