DESET DANA PRED TERMIN: Ćerka slavnog trenera objavila sliku pre porođaja, pa poslala poruku javnosti - Evo kako će se zvati unuk Siniše Mihajlović!(FOTO)

Autor:

Sport

09.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljivo.

DESET DANA PRED TERMIN: Ćerka slavnog trenera objavila sliku pre porođaja, pa poslala poruku javnosti - Evo kako će se zvati unuk Siniše Mihajlović!(FOTO)

Foto: Instagram.com

Virdžinija Mihajlović, ćerka slavnog fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića, obradovala je svoje pratioce na društvenim mrežama objavom slike sa ultrazvučnog pregleda na kojoj se prvi put može videti njen naslednik. Uz sliku, Virdžinija je otkrila da će njen sin nositi ime po slavnom dedi, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Tik pred zakazani termin za porođaj, Virdžinija je podelila ovu intimnu sliku sa svojim pratiocima, ističući da je veoma uzbuđena zbog nadolazećeg dolaska svog sina na svet. :

- Deset dana pred termin, ali ako želiš prvo da se pokažeš, nema problema eeehhh - našalila se ona, pokazujući svoj humor i radost zbog bliske budućnosti majčinstva.

Foto: Instagram/Printscreen/virgimih

Snima ultrazvuka

Ova emotivna objava izazvala je veliku pažnju javnosti, koja već nestrpljivo iščekuje dolazak novog člana u porodici Mihajlović.

Nedvosmisleno je da je izbor imena za sina Virdžinije Mihajlović veoma značajan, s obzirom na to da će nositi ime po svom slavnom dedi, Siniši Mihajloviću. Ovo porodično nasleđe dodatno je učinilo ovu objavu posebnom i emotivnom, a pratioci su sa oduševljenjem dočekali ovu vest.

Mnogi su se složili da je gest da dete nosi ime po dedi veoma dirljiv i da predstavlja poseban i snažan simbol porodične ljubavi i povezanosti.

Na ovaj način, Virdžinija Mihajlović još jednom je pokazala svoju emotivnu i snažnu vezu sa svojom porodicom, ističući važnost porodičnih vrednosti i tradicije. S nestrpljenjem se očekuje dolazak malog naslednika i nova radost u porodici Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading