ŠTA SE ZAISTA NALAZI U TESTAMENTU BORE ČORBE? Porodičan HAOS u najavi, evo šta je uradio pre SMRTI! (VIDEO)

Autor: O.B./G.D.

Zabava

08.09.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji testamenta Bore Čorbe nakon njegove smrti.

Čuveni roker Bora Đorđević frontmen muzičke grupe ,,Riblja čorba" juče je ispraćen na večni počinak u rodnom Čačku, što je bila i njegova želja za života. Čorba je iza sebe ostavio bogatu karijeru, ali i neutešnu porodicu. Dosta se spekuliše o velikom nasledstvu Bore Čorbe kome će biti dodeljena, a za Republiku govori čuvena manekenka Meri Cakić koja je bila velika neostvarena ljubav rokera. 

Kako ističe, kada se bude otvorio testament Bore Čorbe u porodičnom domu će izbiti potpuni haos. 

Foto: Republika

 Meri Cakić i Bora Čorba

 

- To će biti šou program kada se otvori testament, on je prvo dete usvojio kao njegovu ćerku. Mislim da, ostavio mi je dušu i slike, to sećanje imam. Ja poručujem da legende ne umiru, a kada budem stigla tamo, napravićemo spektakl za sve naše drugare, za napuštene životinje, ne samo tango, veći hit - rekla je Biljana.

- Nisam dobro, patim zbog Bore, mislila sam da će čudo da se desi, nisam toliko iznenađenja, ali sam verovala u čuda, ja znam da on već dugo boluje... Ja ću se oprostiti na njegovoj promociji albuma, rekli su da će me pozvati... Meni nije bilo dobro zbog svega - rekla je Biljana za Republiku, pa nastavila:

Foto: Republika

Meri Cakić

 

- Ja sam kao da sam nešto znala, predosetila. Pre Madone sam, bila sam rok atrakcija, bila sam neostvarena Borina ljubav... To su bile simpatije, ali nisam ga ozbiljno shvatila. Nisam imala ucene sa njegove strane. Imam njegove majice, ništa specijalno, obećao mi je da ću biti specijalni gost na oproštajnom koncertu. 

- Veliku donaciju je dao za zaštitu pasa pre smrti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading