RUKU POD RUKU SA TADIĆEM! Kostić je novi član Fenerbahčea!

Autor:

Sport

09.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je zvanično.

RUKU POD RUKU SA TADIĆEM! Kostić je novi član Fenerbahčea!

Foto: Twitter.com/JuventusFC

Srpski fudbaler Filip Kostić postao je zvanično novi član Fenerbahčea, potvrdio je turski klub. Krilni fudbaler stigao je u Istanbul kao pozajmljeni igrač Juventusa, a ekipa koju trenira Žoze Murinjo će imati pravo da ga otkupi na kraju sezone.

Kostić je od dolaska u Juventus odigrao 87 utakmica, postigao tri gola i upisao 15 asistencija, ali ga je novi trener Tijago Mota "precrtao". Navijači Fenerbahčea dočekali su svog novog heroja na aerodromu, a odbio je Galatasaraj i odlučio da zaigra sa Dušanom Tadićem.

Filip Kostić je pre Fenerbahčea nastupao za nekoliko klubova, uključujući Radnički iz Kragujevca, Groningen, Štutgart, Hamburg i Ajntraht. Sa Ajntrahtom je ostvario najveći uspeh u karijeri osvojivši Ligu Evrope. Sa svojim prethodnim iskustvom i uspesima, Kostić stiže u Fenerbahče kao igrač sa bogatim fudbalskim pozadinom.

Republika

Foto: Starsport

Ponovo zajedno: Filip Kostić i Dušan Tadić

Odluka Filipa Kostića da se pridruži Fenerbahčeu umesto Galatasaraju nagoveštava da je turski klub uspeo da privuče pažnju talentovanog fudbalera. Takođe, saradnja sa Dušanom Tadićem, još jednim srpskim fudbalerom, može doneti dodatnu dinamiku i usklađenost u igri tima.

Fenerbahče će imati priliku da otkupi Filipa Kostića na kraju sezone, što otvara mogućnost za dugoročnu saradnju između kluba i fudbalera. Sa svojim iskustvom i veštinama, Kostić može biti značajan dodatak timu i doprineti ostvarenju sportskih ciljeva Fenerbahčea.

Kostićev dolazak u Fenerbahče predstavlja značajan transfer i potencijalno novo poglavlje u njegovoj karijeri. Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati kako će se srpski fudbaler uklopiti u novi tim i doprineti uspesima kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading