GROBARI JAČI OD DELIJA, ALI IMA I NEKO BOLJI! Košarkaš zapalio društene mreže - Ovaj klub je broj JEDAN! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.09.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika konkurencija.

GROBARI JAČI OD DELIJA, ALI IMA I NEKO BOLJI! Košarkaš zapalio društene mreže - Ovaj klub je broj JEDAN! (VIDEO)

Foto: Starsport

Atmosfera na mečevima Evrolige je jedinstvena po svakom klubu, a posebno se ističu doživljaji na utakmicama Crvene zvezde i Partizana. Nedavno, igrač Baskonije, Čima Moneke, dao je svoje viđenje o tome koji tim ima najbolju atmosferu i podršku navijača.

U konkurenciji Partizana, Fenera i ostalih klubova, Moneke je izabrao crno-bele, a zatim je svoj konačni izbor stavio na Panatiakos. Kako je došao do te odluke?

Kako je razmatrao svoje mogućnosti, Moneke je došao do konačnog izbora - košarkaški klub iz Atine. Ovo je izazvalo mnogo pažnje i komentara.

@euroleague Best EuroLeague atmospheres with @Chima Moneke from @Baskonia 👀 #euroleague #atmospheres #basketball ♬ original sound - EuroLeague

Monekeov izbor je izazvao brojne reakcije u javnosti, kako među navijačima, tako i među sportskim analitičarima. Mnogi su pohvalili hrabrost i iskrenost igrača Baskonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading