LJULJAJ JAVORE - DUA RUŽNA! Ivanjačani BRUTALNO spustili mrziteljku Srba!

Autor:

Sport

09.09.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanjčani se dobro našalili!

LJULJAJ JAVORE - DUA RUŽNA! Ivanjačani BRUTALNO spustili mrziteljku Srba!

Foto: Starsport

Fudbaleri Javora

Dua Lipa, jedna od najvećih zvezda svetske muzičke scene, iako sa albanskim korenima, nailazi na kontroverze zbog svojih izjava o Srbiji. Ova mlada pevačica, koja je poznata i po svojoj lepoti, često provocira javnost svojim izazovnim fotografijama na društvenim mrežama.

Poslednje fotografije Dua Lipe, koje je podelila na društvenim mrežama, izazvale su reakciju fudbalskog kluba Javor. Na šaljiv način, Ivanjičani su prokomentarisali izgled pevačice, što je izazvalo pažnju javnosti.

- Dua Ružna - glasi kratka poruka od strane Javora.

Dua Lipa, i pored kontroverzi koje prate njenu karijeru, nastavlja da intrigira javnost svojim muzičkim i vanmuzičkim aktivnostima. Njen uticaj na mlade širom sveta je neosporno veliki, a njena pojava na društvenim mrežama i dalje izaziva pažnju i rasprave.

Podsetimo, Dua Lipa je britansko-albanska pevačica. Ona je posebno ostala upamćena po prozivanju Srbije i veličanju tzv. države Kosovo, što je izazvalo velike negativne komentare i osude Srba. Ovo je jako komična situacija Javora iz Ivanjice, a ova objava je izazvala brojne komentare od strane Srba koji su bili i više nego brutalni.

Javor se trenutno nalazi u Prvoj ligi Srbije, a ambicije kluba su brzi povratak među elitu. Biće zanimljivo videti epilog ove objave i da li će Dua Lipa oglasiti i kako će reagovati na sve ovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading