KLJUČNI DETALJ U TESTAMENTU BORE ČORBE ISPLIVAO NA VIDELO: Otkriveno šta će biti sa njegovom imovinom nakon SMRTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smrti Bore Čorbe otkriveno šta se dešava sa njegovim testamentom.

KLJUČNI DETALJ U TESTAMENTU BORE ČORBE ISPLIVAO NA VIDELO: Otkriveno šta će biti sa njegovom imovinom nakon SMRTI! (FOTO)

Foto: ST/N. Pančić, E stock

Muzička legenda Bora Đorđević frontmen grupe ,,Riblja čorba" ispraćen je na večni počinak u subotu u rodnom Čačku, što je bila i njegova poslednja želja za života. Boru su ispratili neutešna porodica, prijatelji, ali i mnoge kolege sa estrade. 

Bora je preminuo u bolnici u Ljubljani, gde je bio smešten zbog ozbiljnih zdravstvenih problema koje je imao sa plućima.

Dosta se spekuliše oko Borinog nasledstva, da li je i kome prepisao imovinu u testamentu. Njegova dugogodišnja prijatelja Meri Cakić istakla je za Republiku da će se desiti veliki haos u porodici kada se otvori testament.

Foto: Republika

Meri Cakić o Bori Čorbi

 

- To će biti šou program kada se otvori testament, on je prvo dete usvojio kao njegovu ćerku. Mislim da, ostavio mi je dušu i slike, to sećanje imam. Ja poručujem da legende ne umiru, a kada budem stigla tamo, napravićemo spektakl za sve naše drugare, za napuštene životinje, ne samo tango, veći hit - rekla je Meri.

Bora Đorđević bio je poznat ne samo po svojoj muzici, već i po burnom ljubavnom životu. Sa tri braka iza sebe, Bora je prošao kroz mnogo toga pre nego što je pronašao sreću i ljubav sa Slovenkom Dubravkom.

 

 

Najduži i najznačajniji brak u životu Bore Đorđevića bio je sa Draganom, sa kojom je proveo više od trideset godina. Njih dvoje su zajedno dobili sina Borisa, ali i odgajili Draganinu ćerku Tamaru iz njenog prvog braka. Bora je od samog početka prihvatio Tamaru kao svoju ćerku, što je retkost u današnjem društvu i govori o njegovom velikom srcu.

Nažalost, njihov brak je završio tragično, sa smrću Draganinom. Ovaj gubitak sigurno je ostavio dubok trag u Bori, ali je takođe uticao na njegovu muziku i stvaralaštvo.

Nakon teškog perioda, Bora je pronašao ljubav sa Slovenkom Dubravkom. Njihova veza označila je novi početak za Bora, pružajući mu sreću i stabilnost nakon turbulentnih vremena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading