PARTIZAN DONEO VEOMA BITNU ODLUKU: Crno-beli najavaili selidbu!

Autor:

Sport

09.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan potez crno-belih.

PARTIZAN DONEO VEOMA BITNU ODLUKU: Crno-beli najavaili selidbu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Košarkaški klub Partizan je objavio da se planirani turnir koji je trebalo da se održi na otvorenim terenima crno-beli na Kalemegdanu, seli u Halu 3 Beogradskog sajma zbog loših vremenskih uslova. Ovo je bila neophodna odluka s obzirom na vremensku prognozu koja je predviđala loše vreme za vikend.

Podsetimo se da je KK Partizan prvi put igrao na Sajmu 21. januara 1967. godine u Kupu pobednika kupova protiv turske ekipe ITU, ostvarivši pobedu rezultatom 80:58. Do tada, domaća prvenstva su igrana na otvorenim terenima, a navedena utakmica je bila evropska "premijera" KK Partizan u Beogradu. Crno-beli su se na Sajmu zadržali sve do prelaska u legendarnu Halu sportova u decembru 1968. godine.

Foto: Starsport

KK Partizan

Klub je odlučio da za samo 72 sata prilagodi sajamsku dvoranu FIBA standardima i izgradi tribine kapaciteta 5.000 mesta. Konfiguracija tribina u odnosu na Kalemegdan ostaje ista, što znači da će kupljene ulaznice i dalje važiti. Ovo je značajno, jer će omogućiti navijačima da prate turnir bez dodatnih poteškoća.

Tokom turnira, KK Partizan će osmu godinu zaredom predstaviti nove dresove u kojima će nastupati i u sezoni 2024-25. Ovo će biti prilika za navijače da prvi put vide crno-bele u novoj garnituri renomiranog američkog proizvođača opreme, koji već osmu sezonu „oblači“ košarkaše Partizana.

Prvog dana turnira, 13. septembra, sastaće se Partizan i AEK od 19 časova. U subotu, 14.09. igraju Pariz i AEK Betsson, takođe od 19 časova, dok će se u nedelju, 15. septembra od 21 čas sastati Partizan i Pariz. Svi mečevi će biti direktno prenošeni na TV Arena Sport, pružajući priliku svim ljubiteljima košarke da prate dešavanja na turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading