PORUKA VASE MICIĆA KOJA SLAMA SRCA: Reprezentativac Srbije citirao nedavno preminulog glumca!

Autor:

Sport

09.09.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna poruka Micića.

PORUKA VASE MICIĆA KOJA SLAMA SRCA: Reprezentativac Srbije citirao nedavno preminulog glumca!

Foto: Starsport

Srpski košarkaš Vasilije Micić je na godišnjicu smrti svoje majke Vesele podelio emotivnu poruku na svom Instagram profilu. Vesna Micić je preminula 9. septembra 2019. godine, dok je Vasilije igrao za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu. Na dan njene smrti, Micić je objavio zajedničku fotografiju sa majkom i sestrom, uz poruku "Godina prođe, dan nikad. Majka."

Micić je otkrio da je sa majkom dogovorio da ostane uz reprezentaciju, iako su znali da se njen zdravstveni problemi pogoršavaju. Odluka da ostane u Kini i odigra utakmicu protiv Argentine, uprkos teškoj situaciji kod kuće, nije bila laka.

- Majka i ja smo se dogovorili da odem u reprezentaciju i budem sa timom, jer na osnovu njene zdravstvene slike nije se očekivalo da će se tako završiti u tom trenutku. Opet, znali smo okolnosti, ne mogu da kažem da smo predviđali, ali smo sumnjali, jer dok sam ja bio u Kini stvari su se pogoršavale rapidno, dok smo nas dvoje bili u komunikaciji dogovor je bio da ostanem i odigram šta god da se desi - rekao je Micić i dodao:

- Kada se desilo, nisam famu pravio od toga, štaviše to je meni malo i morbidno. Došao sam kod Saleta, sreli smo se kod lifta, on me je pitao „da li želis kući“, ja sam rekao „ne, ostajem“, i otišao u svoju sobu. Od toga je napravljeno da sam ja državni heroj, ja ne mislim tako. Doneo sam odluku koja je bila moja, u internom dogovoru sa majkom i to je to. Ja sam tako odlučio, neko bi drugačije - govorio je svojevremeno Vasilije Micić.

Micićeva otvorenost o teškoj odluci koju je doneo i njegova iskrena emotivna poruka na godišnjicu majčine smrti izazvala je veliku podršku i saosećanje javnosti. Njegova hrabrost i posvećenost reprezentaciji, uprkos ličnoj tragediji, pokazali su duboku ljudskost i snagu karaktera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading