"MARAKANA" SLAVI 61. ROĐENDAN: Neka se ponovi spektakl od prošle godine!

Autor:

Sport

09.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli zovu na spektakl.

"MARAKANA" SLAVI 61. ROĐENDAN: Neka se ponovi spektakl od prošle godine!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u subotu, 14. septembra obeležiti 61. rođendan stadiona ”Rajko Mitić”, kada će crveno-beli dočekati kruševački Napredak na svom terenu u okviru osmog kola Superlige Srbije od 20 sati. Kapije Marakane će biti otvorene za sve navijače, što će biti idealna prilika da zvezdaši premaše prošlosezonski broj gledalaca koji je iznosio 23 hiljade.

Prethodne takmičarske godine fudbaleri našeg tima su odneli pobedu nad ekipom Novog Pazara od 2:1 u okviru šestog kola prvenstva. Meč je odigran 2. septembra, dan nakon zvaničnog datuma otvaranja naše Marakane koje je obeleženo 1. septembra davne 1963. godine. Na tribinama je 23 hiljade gledalaca bodrilo crveno-bele do trijumfa, koji su golovima uveličali Aleksandar Dragović i Gelor Kanga.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Navijači Crvene zvezde

Definitno su zvezdaši bili 12. igrač našeg tima i po ko zna koji put su na veličanstveni način obeležili rođendan najvećeg srpskog stadiona i kuće svih zaljubljenika u crveno-bele boje. Prelepa koreografija na severnoj strani stadiona je dala posebnu notu rođendanskom slavlju, a performans u 60. minutu utakmice je ukazao na simboliku godina postojanja stadiona “Rajko Mitić”.

Sezonu kasnije, navijači će imati priliku da ponovo u velikom broju ispune stadion i obeleže 61. rođendan Marakane. Izabranici Vladana Milojevića će dočekati Napredak iz Kruševca u subotu 14. septembra, a ulaz je besplatan.

Pored rođendanske žurke, zvezdaši će imati mogućnost da pozdrave učesnike Lige šampiona, kao i nova pojačanja Radonjića, Silasa i Krunića. Zvezdaši, vidimo se na Marakani da proslavimo zajedno 61. rođendan naše kuće!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading