ON NIJE GOAT! Siner isprozivao Novaka - Evo šta je Janikov odgovor! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.09.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvom ishodu se niko nije nadao.

ON NIJE GOAT! Siner isprozivao Novaka - Evo šta je Janikov odgovor! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Jedan od najvećih talenata svetskog tenisa, Janik Siner, iznenadio je javnost svojim izborom za najvećeg tenisera svih vremena. Iako je Novak Đoković osvojio sve moguće trofeje u karijeri i statistički je najbolji teniser svih vremena, Siner je izabrao drugog GOAT-a u jednom razgovoru za ATP.

Prva reakcija Italijana bila je "auć."

- Sa moje tačke gledišta, to je Rodžer - rekao je posle kratkog razmišljanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

Janik Siner, trenutno lider na ATP listi, izazvao je pažnju teniske javnosti svojim izborom najvećeg tenisera svih vremena. Ovaj mladi teniser, rođen 2001. godine, već je ostvario značajne uspehe na teniskoj sceni, a njegovo mišljenje o najvećem teniseru svih vremena izazvalo je različite reakcije među ljubiteljima tenisa.

Sinerova odluka da za najvećeg tenisera svih vremena proglasi Rodžera Federera, švajcarskog teniskog virtuoza, iznenadila je mnoge. Iako je Federer osvojio 20 Grend slem titula, isto koliko i Novak Đoković, Sinerov izbor pokazuje da se vrednost teniskog nasleđa ne meri samo brojem osvojenih trofeja.

Rodžer Federer, čiji je stil igre i elegancija na terenu osvojila srca mnogih ljubitelja tenisa širom sveta, ostavio je dubok trag u istoriji ovog sporta. Njegova harizma i veština doneli su mu status jednog od najomiljenijih tenisera svih vremena, a Sinerov izbor samo potvrđuje uticaj koji Federer ima na mlađe generacije tenisera.

Ovaj izbor mladog teniskog asa baca novo svetlo na večitu debatu o najvećem teniseru svih vremena. Dok su neki uvereni da je Novak Đoković zaslužio ovaj epitet zbog svojih impresivnih dostignuća i dominacije u modernom tenisu, Sinerova odluka podseća nas da svako ima pravo na svoje mišljenje.

U svakom slučaju, Janik Siner je još jednom pokazao da je hrabar i samouveren u svojim stavovima, a njegov izbor najvećeg tenisera svih vremena sigurno će izazvati živu raspravu među ljubiteljima teniske igre širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Branko Ikic

09.09.2024 21:50

Siner je još uvek pod pod stimulativnim sredstvima.