NAKRIVILI SU ŠAJKAČU: "Princ Zabojnice" je doneo Slogi nove AdmiralBet dresove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo još jedan nagrađeni klub u AdmiralBet nagradnoj igri "Nedobitni tiketi".

 

Najnovija emisija „Nižih liga“ donosi priču o klubu koji zahvaljujući maloj grupi fudbalskih entuzijasta raste iz godine u godinu i koji će u predstojećem periodu zasigurno zakoračiti i u okružni takmičarski rang u kojem će ostaviti dubok trag.

 

 

Fudbalski klub Sloga iz Zabojnice u aktuelnoj 2023/24 sezoni zabeležio je sjajne rezultate u okviru Šumadijske lige Jug, ali to ipak nije bilo dovoljno da se ugrozi neprikosnoveni Grizli doo iz Saranova. I pored činjenice da je osvojena „tek druga pozicija“ na tabeli, niko u Zabojnici nije nezadovoljan navedenim ostvarenjima, s obzirom da je osnovni cilj da klub korak, po korak napreduje na svim poljima, kako bi na veliku scenu stupio u potpunosti pripremljen i da „ples ne traje samo jedno leto“.

 

O aktuelnim temama razgovarali smo sa prvim čovekom sastava iz Zabojnice, Milomirom Nešovićem koji nam je pripovedao o bogatoj klupskoj istoriji, ali i otkrio planove za budućnost. Istovremeno smo saznali kako veliki lokalni rivali, međusobno mogu sarađivati radi ostvarenja višeg cilja, kao i činjenici kako je "princ Zabojnice" doneo vrednu AdmiralBet sportsku opremu u ovo mesto.

Kako je protekla naša poseta Zabojnici, kao i dodela novih AdmiralBet dresova u kojima će Sloga ispisati nove stranice klupske istorije, možete eksluzivno pogledati u petak 7. juna sa početkom od 20 časova samo na YouTube kanalu Republika news.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading