ŠOK ZA MILOJEVIĆA: Iskusni fudbaler odbio ponudu crveno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2024

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak želi i dalje da "trči za bubamarom".

ŠOK ZA MILOJEVIĆA: Iskusni fudbaler odbio ponudu crveno-belih!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su okončali još jednu sezonu. Crveno-beli su osvojili sedmu uzastopnu šampionsku titulu, a istovremeno je u muzej na stadionu "Rajko Mitić" uneta i četvrta uzastopna dupla kruna.

Sportski sektor šampiona uveliko radi na jačanju igračkog kadra od kojeg se očekuje da od jeseni zabeleži i zapažene rezultate na međunarodnoj sceni, ali istovremeno jedan "već dogovoreni" posao se izjalovio.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izrazio je želju da pored sebe ima iskusno ime u stručnom štabu, te je ponudio poziciju asistenta trenera Nemanji Milunoviću, popularnom Đedo, koji je ranije izjavio da će "okačiti kopačke o klin", ali se čini da je u poslednjem trenutku došlo do preokreta.

Tridesetčetvorogodišnji defanzivac ipak nastavlja igračku karijeru, a u predstojećoj sezoni na najveći srpski stadion će dolaziti kao prepreka ofanzivcima Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Ipak napušta Marakanu - Nemanja Milunović

 

Nemanja Matić, aktuelni vezista Olimpika iz Liona, najavio je sklapanje ekipe sa ozbiljnim ambicijama za istorijsku sezonu Jedinstva Uba u Superligi Srbije. Prema informacijama, pregovori još uvek nisu završeni, ali postoji veliko interesovanje i očekuje se da bi moglo doći do konačnog dogovora.

Nedavno je Matić na konferenciji za medije na Ubu najavio jačanje superligaša sa Uba od kojeg se očekuje da nema epizodnu ulogu u elitnom rangu srpskog klupskog takmičenja i koji će pokušati da već u svojoj premijernoj sezoni stignu do plej-ofa.

Da podsetimo, u tek okončanoj takmičarskoj godini u Prvoj ligi Srbije, JEdinstvo sa Uba je osvojilo drugu poziciju na tabeli i direktno je, sa ekipom OFK Beograda, obezbedilo plasman u Superligu Srbije, prvi put u 104 godine gugoj istoriji crveno-belih sa stadiona "Dragan Džajić".

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading