STANOJEVIĆ SE NAŠAO PRED NEREŠIVIM PROBLEMOM: Stigla je ponuda koja se ne odbija! Milioni stižu u Humsku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2024

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zov Serije A se ne može odbiti...

STANOJEVIĆ SE NAŠAO PRED NEREŠIVIM PROBLEMOM: Stigla je ponuda koja se ne odbija! Milioni stižu u Humsku!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Predstojeći prelazni rok donosi velike promene kada je u pitanju Fudbalski klub Partizan, a glavna tema su prodaje dvojice ofanzivaca - Mateusa Saldanje i Sameda Baždara. Obojica su na meti raznih klubova, ali se posebno ističe interesovanje rimskog Lacija za mladog srpskog napadača.

Iako se nedavno pojavila informacija da je za mladog napadaša Partizana zainteresovana španska Almerija, čini se da će talentovani fudbaler krenuti put "čizme".

Prema informacijama iz uglednog lista "Korijere delo Sportu", Lacio želi da dovede Sameda Baždara u svoje redove. Razgovori su već obavljeni sa predstavnicima igrača, a čelnici kluba su ozbiljno zainteresovani da angažuju talentovanog napadača. Cilj im je da ojačaju ofanzivu i Baždar se nameće kao idealno rešenje. Klub je spreman da ponudi 7.000.000 evra za ovaj transfer, uz ocenu da je Baždar vredan tog iznosa.

Foto: Starsport

Zov Serije A - Samed Baždar

 

Sa odlaskom ovog dvojca, trener Aleksandar Stanojević će morati da rekonstruiše tim. Njegova misija je da Partizan ponovo bude konkurentan kako u nacionalnom prvenstvu, tako i u evropskim takmičenjima. Očekuje se da će prihod od ovih transfera značajno doprineti finansijskoj stabilnosti kluba i omogućiti dovođenje novih igrača.

Sa Lacijem zainteresovanim za Baždara, postavlja se pitanje kakav bi uticaj ovaj mladi napadač mogao imati na sastav ovog italijanskog kluba. Njegova sposobnost da pokrije više pozicija u napadu čini ga privlačnim izborom za Lacio, a njegovo potencijalno pojačanje može značajno da unapredi njihovu ofanzivnu igru.

Takođe treba podsetiti da su u Humskoj već završili važan letnji transfer. Đorđe Jovanoviće stiže u redove crno-belih. Jovanović će igrati na pozajmici iz Bazela, sa mogućnošću otkupa ugovora vrednog 2.000.000 evra. On je trenutno "vezan" za Švajcarce do 2027. godine, a njegov povratak u Humsku sigurno izaziva veliko zadovoljstvo i interesovanje navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading