ZVEZDA ZAVRŠILA NAJSKUPLJE POJAČANJE LETA! Stiže ZVER kao zamena za Bukarija!

Autor:

Sport

26.07.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapitalno pojačanje na Marakani!

ZVEZDA ZAVRŠILA NAJSKUPLJE POJAČANJE LETA! Stiže ZVER kao zamena za Bukarija!

Foto: Profimedia

Sve je gotovo - Felisio Milson će uskoro potpisati četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, nakon što prođe lekarske preglede u Beogradu! 

Prema dogovoru, Milson će imati neto platu od milion evra, uz dodatne bonuse za trofeje i plasmane u Ligu šampiona. 

Internacionalac Angole se svrstava u kategoriju kapitalnih pojačanja Crvene zvezde na krilnoj poziciji i očekuje se da će zajedno sa Pumom predstavljati zamene za Bukarija i Olajinku. Na Marakani su velika očekivanja od obojice, a posebno od Milsona, što pokazuje i suma koju su iskeširali za njega - četiri i po miliona evra.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Milson protiv Olimpijakosa

Dolaskom Angolca, očekuje se da je otpala mogućnost da se na Marakanu vrati Nemanja Radonjić.

Podsetimo, nagoveštaj da je transfer Milsona blizu kraja bio je momenat kada se igrač nije našao u protokolu u kvalifikacijama za Ligu šampiona između Makabija i komšijskog FCSB, a informacije da se očekuje da uskoro bude prodat Crvenoj zvezdi ispostavile su se tačnima.

Felisio Milson je 1999. godište. Prve fudbalske korake je načinio u ekipi Real Sabila u Angoli, a sa 18 godina se preselio u Portugal gde je prvi seniorski nastup zabeležio u redovima Maritima.

Kasnije je u dva navrata nastupao za ruski Nižnji Novgorod, a jedn polusezonu proveo je i u dresu turskog Ankaragučua. U Tel Aviv se preselio leta prethodne godine, ali je nakon samo godinu dana napustio izraelski klub i preselio se u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading