POSLE JAVNE BURKE SA JELENOM, IVAN SLAVI SA MILJANOM: Njih dvoje imaju KRUPAN RAZLOG da danas budu zajedno, mnogi veruju da je PALO POMIRENJE!

Autor:

Zadruga

27.07.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva objava na Instagramu na današnji dan zaintrigirala javnost.

POSLE JAVNE BURKE SA JELENOM, IVAN SLAVI SA MILJANOM: Njih dvoje imaju KRUPAN RAZLOG da danas budu zajedno, mnogi veruju da je PALO POMIRENJE!

Foto: youtube.com/AmiG Show, ATA images, printscreen/RED TV

Učesni "Elite" Ivan Marinković, koji je u nedavno okončanu sezonu rijalitija ušao u paru sa svojom suprugom Jelenom Marinković, a izašao kao prevareni muž, nakon njene afere sa Urošem Rajačićem, pokušava posle svega da se vrati u normalu.

Naime, on je danas javno čestitao rođenan svom sinu Željku, kog ima sa Miljanom Kulić, pa su odmah krenule spekulacije da li je sa njom i njenom porodicom ponovo izgladio odnose, te da možda neće doći i do pomirenja sa ovom bivšom.

Republika

Foto: printskrin instagram

Ivan Marinković čestitao javno rođendan sinu Željku

Inače, sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Željko Kulić, kog su fanovi rijalitija imali prilike da gledaju u "Zadruzi 6" u kojoj se dečak i zbližio sa svojim biološkim ocem, danas puni šest godina. Iako Ivan nije u kontaktu sa njim već neko vreme, on se Željku obratio putem svog Instagram profila. Podelio je dve zajedničke fotografije, jednu iz tržnog centra gde poziraju, a drugu kako uživaju na kauču.

- Zdrav i nasmejan bio, srećan rođiš.... T (tata, prim. aut.) - napisao je Ivan svom sinu.

Podsetimo, Marinković je prošle godine, po završetku "Zadruge 6" u kojoj je ostao upamćen po dirljivim scenama sa sinom koji se u Beloj kući veoma vezao za tatu, bio na rođendanskoj proslavi u Nišu, ali ubrzo nakon toga došlo je do prekida komunikacije i medijskog rata sa Kulićima. 

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Ivan Marinković je prošle godine bio na proslavi u Nišu

Da li će ove godine izgladiti odnose sa Miljanom i njenom porodicom ostaje da vidimo.

Mnogi su mu posle Jelenine javne prevare i poručili da se drži svoje dece i zaboravi na preljubnicu. On je ostao isključiv po pitanju mogućeg pomirenja sa Jelenom, te ostao pri tome da okonča brak nakon svega što mu je priredila samo nedelju dana pred kraj "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading