OGLASIO SE PIKSI POSLE FINALA! Fotkom sa proslavljenim trenerom ČESTITAO je Špancima! (FOTO)

Autor:

Sport

15.07.2024

00:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crvena furija" po četvrti put pokorila Evropu.

OGLASIO SE PIKSI POSLE FINALA! Fotkom sa proslavljenim trenerom ČESTITAO je Špancima! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Španije osvojila je Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, pošto je u dramatičnom finalu bila bolja od selekcije Engleske rezultatom 2:1 (0:0).

Posle neubedljivog prvog poluvremena, golovi su padali kao kiša u nastavku. Vođstvo "Crvenoj furiji" doneo je Niko Vilijam na samom početku nastavka, da bi izjednačenje "Gordom Albionu" obezbedio Kol Palmer evrogolom u 76. minutu.

I kada su svi mislili da će produžeci ili penali rešavati pobednika, trijumf izabranicima Luisa de la Fuentea doneo je Mikel Ojarzabal pogotkom u 86. minutu, a Špancima četvrti pehar na šampionatima Starog kontinenta.

Foto: Instagram/printscreen

Objava Dragana Stojkovića Piksija

Utakmicu na Olimpijskom stadionu uživo su posmatrale mnoge poznate ličnosti iz fudbalskog sveta, a među njima je bio i Dragan Stojković Piksi. Selektor Srbije našao se u društvu menadžera Liverpula Jirgena Klopa, koji je najavio odlazak sa Enfilda na kraju prošle sezone.

Poznat kao veliki sportsmen, Piksi je iskoristio priliku da preko društvenih mreža čestita selekciji Španije na sjajnom uspehu i četvrtoj tituli prvaka Evrope.

- Finale! Čestitke Španiji na zasluženoj pobedi - napisao je selektor "orlova" Dragan Stojković, koji se na fotografiji nasmejano rukuje sa nemačkim stručnjakom. 

Engleska je, s druge strane, ostala bez prvog trofeja na evropskim prvenstvima, ponovivši uspeh sa prethodnog, kada je takođe zauzela vicešampionsku poziciju, porazom od Italije u finalu na penale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading