KAKO SAM PROVEO LETNJI RASPUST: Lamin Jamal će imati zanimljiv sastav na početku školske godine!

Autor:

Sport

10.07.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac zadivio fudbalski svet.

KAKO SAM PROVEO LETNJI RASPUST: Lamin Jamal će imati zanimljiv sastav na početku školske godine!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Španije plasirala se u finale Evropskog prvenstva prvi put nakon 12 godina, pošto su pobedili Francusku u polufinalu rezultatom 2:1. Pokazala je ''furija'' najviše na ovom šampionatu u Nemačkoj i potpuno zasluženo će se boriti za četvrtu titulu prvaka Evrope.

Imali su Španci uvek neveratno talente, a činjenica je da su veoma talentovana nacija u skoro svim sportovima. Jedan od ključnih igrača na ovom Evropskom prvenstvu u Španiji jeste 16-godišnji Lamin Jamal, dete Barsleone. Mnogi za njega kažu da je novi Mesi, a kako igra, postoji velika verovatnoća da će biti dostojan naslednik argentinskog mađioničara. Čak su Katalonci uradili istu stvar sa Jamalom, kao i sa Mesijem, zaključali ga i stavili klauzulu od čak milijardu evra.

Foto: Tanjug/AP

Lamin Jamal

Jamal je još uvek srednjoškolac, a za par dana napuniće 17 godina. U slobodno vreme na Evropskom prvenstvu radi domaće zadatke i sve obaveze što se tiče škole, veoma ambicijozno. Lamin je postao i najmlađi strelac na Evropskim prvenstvima, a pokazuje i veliku zrelost i odlučnost u igri, a Barsa je dobila kapitalnog fudbalera na duže staze. Mladi as će tek u budućnosti pokazati svoj raskošnji talenat i biće oslonac Španije i Barselone.

Foto: Tanjug/AP

Lamin Jamal

Biće zanimljivo videti početak nove školske godine Lamina Jamala i kako će napisati čuveni sastav ''kako sam proveo letnji raspust''. Nema sumnje da će biti sadržajan, pogotovu ako Španija osvoji naslov prvaka Evrope. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading