KO DRUGOME JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA: Komšije se zadirkivale, pa doživele debakl!

Autor:

Sport

16.06.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati prošli onako kako su zaslužili.

KO DRUGOME JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA: Komšije se zadirkivale, pa doživele debakl!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Španije savladala je Hrvatsku rezultatom 3:0 (3:0) u prvom kolu Grupe B na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.  Ponovio se Hrvatima košmar iz Elčea (2018.) kada su popili “šesticu” od istog rivala. Ovog puta su izabranici Luisa de la Fuentea bili malo blaži, ali daleko brutalniji, jer su već do kraja prvog poluvremena postigli čak tri gola i rešili sve dileme oko pobednika.

Opet se pokazalo da sudbina itekako meša karte i da je karma čudo. Naime, bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić, čije su nedavne uvredljive izjave izazvale kontroverze, ponovo je privukao pažnju svojim komentarima. On je nakon utakmice sa Špancima uputio sramne provokacije.

- S obzirom na naš mentalitet, biće onih koji će naoštriti tastature. Imaju demografski podaci lako proverljivi. Najviše beba u Hrvatskoj rođeno je nakon Oluje 1995. godine i nakon Svetskog prvenstva 2018. Ovi što su naoštrili tastature, momci, bez medalje, teško - istakao je Jeličić.

Podsetimo, Jeličić je nedavno vređao Srbiju.

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako - naveo je tada Hrvat.

E pa naše egoistične komšije, kaže se ''Ko kome jamu kopa, sam u nju upada''. Pa tako i vi, pune su vam uste Srba i vređanja naše selekcije, a očigledno je i da vi imate problema u svojim redovima. Zato, molimo za tišinu, bez vređanja i neka najbolji pobedi. A vašem nacinalnom timu su potrebne očigledne promene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading