LUDILO BEZ GRANICA! Ne prestaje morbidna kampanja protiv Vučićeve porodice! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU, DANAS NA POKLON DODATAK "POTROŠAČKA PATROLA"

Autor:

Vesti

10.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

LUDILO BEZ GRANICA! Ne prestaje morbidna kampanja protiv Vučićeve porodice! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU, DANAS NA POKLON DODATAK "POTROŠAČKA PATROLA"

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić sa sinom Danilom

Srpski telegraf u izdanju za sredu 10. jul donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

U ovom broju, kao i svake srede, poklanjamo vam dodatak ''Potrošačka patrola''.

BAJDEN IMA PARKINSONA? Specijalista bio 8 puta u Beloj kući!

Džo Bajden (81) ne leči se od Parkinsonove bolesti, objavila je predsednička administracija nakon što su Njujork tajms i još nekoliko uglednih zapadnih medija objavili tvrdnje da je lekar specijalista za ovo oboljenje posetio Belu kuću osam puta u poslednjih godinu dana.

EKSKLUZIVNO! EXPO se gradi u tri smene!

Građani će do kraja godine moći da vide prve konture hala u kojima će biti organizovan EXPO 2027, a Srpski telegraf i portal Republika ekskluzivno su kamerom i dronom snimili najveće gradilište u Srbiji.
U odnosu na kraj aprila, kada je naša ekipa, takođe, obišla ovaj kompleks i dok su još trajali pripremni radovi, sada se jasno vide obrisi budućih spektakularnih građevina, od sajamskih hala do nacionalnog stadiona.

LUDILO BEZ GRANICA! Kulačin: Danila u sumpornu kiselinu!

Protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice ne prestaje morbidna kampanja pretnji, već se, naprotiv, širi.
Nakon što je opozicionar Srđan Škoro, predsednički kandidat u pokušaju pre dve godine, koji je podržao Savu Manojlovića iz Kreni-promeni na junskim beogradskim izborima, otvoreno zapretio da bi Danila Vučića, starijeg sina predsednika Srbije, trebalo zatvoriti u rudnik i tuširati uranijumom, što je onda podržao i SSP Dragana Đilasa, nazivajući to "kritičkim mišljenjem" (?!), usledio je još brutalniji nastavak u glasilima tajkuna Dragana Šolaka.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 10. jul 2024. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Vasa

10.07.2024 07:13

Smeta im jaka i stabilna Srbija koja ide napred sve brže

Jana

10.07.2024 07:19

Boze kakve bolestine pa ovome bre treba stati na put,dosta vise napada na porodice!

Dara

10.07.2024 08:05

Ova mržnja se mora odmah kazniti. Zakon je jasan i ovakve pretnje mora odmah da sankcioniše