ANA BRNABIĆ O NOVAKOVOJ POBEDI: Čestitam najboljem sportisti u istoriji Srbije i najboljem teniseru svih vremena!

Autor:

Vesti

04.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Raduj se, Srbijo", poručila je Brnabić

ANA BRNABIĆ O NOVAKOVOJ POBEDI: Čestitam najboljem sportisti u istoriji Srbije i najboljem teniseru svih vremena!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Predsednica Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić čestitala je danas srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Čestitam najboljem sportisti u istoriji Srbije i najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću na zlatnoj olimpijskoj medalji koju ste doneli našoj zemlji", poručila je Brnabić na svom nalogu na društvenoj mreži instagram.

Predsednica Skupštine je dodala da ne postoje reči kojima se makar malo može približno opisati koliko je Srbija srećna i ponosna jer ima Novaka Đokovića.

"Raduj se, Srbijo", poručila je Brnabić.

 

 

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u finalu pobedio Španca Karlosa Alkaraza 7:6 (7:3), 7:6 (7:2).

Podsetimo, i predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Novaku Đokoviću olimpijsko zlato.

- Najiskrenije čestitke Novaku Đokoviću, najvećem teniseru u istoriji ovog sporta, na osvojenoj zlatnoj olimpijskoj medalji u Parizu. Zlato koje sija na vašim grudima ispunilo nam je srca ponosom. Vaša vrhunska igra, posvećenost i izuzetan talenat koji ste ponovo potvrdili, učinio je da još jednom ispišete istoriju, a neumorni rad, nesalomivi duh, borbenost, spremnost na odricanje, patriotizam i vrednosti koje baštinite su za primer svima.

Ovo je veliki dan za Srbiju - napisao je Vučić na Instagramu.

Takođe podsećamo da je srpski teniser Novak Đoković uspeo da osvoji olimpijsko zlato u Parizu pošto je pobedio Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0.

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković obezbedio je plasman u finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu i od 14 časova danas borio se za svoje prvo najsjajnije odličje na najvećoj svetskoj sportskoj smotri, čime je stigao do kompletiranja "karijernog Gren slema".

U polufinalu Đoković je rezultatom 2:0 (6:4, 6:2) savladao Italijana Lorenca Musetija, tako da se, kao što se i pred OI 2024 očekivalo, u finalu sastao sa Špancem Karlosom Alkarazom koji je izbacio Ože-Alijasima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (14)

Loading
Ivana

04.08.2024 18:17

Nole najbolji sportista u istoriji Srbije

Ivana

04.08.2024 18:17

Nole najbolji sportista u istoriji Srbije

Ivana

04.08.2024 18:18

Bravo Nole, ucinio si Srbiju nikad ponosniju

Ivana

04.08.2024 18:18

Nole kralj i prvak svih vremena