DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA U SEDMOJ DECENIJI?! Lidija Vukićević u kupaćem žari i pali, zbog OVOGA nosi STATUS ŽENE KOJA NE STARI!

Autor:

Zabava

28.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da poznatoj glumici ni vreme, ni porođaji ni brige ne mogu da utiču na lepotu!

DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA U SEDMOJ DECENIJI?! Lidija Vukićević u kupaćem žari i pali, zbog OVOGA nosi STATUS ŽENE KOJA NE STARI!

Foto: Instagram/vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević, koja ponosno nosi svoje 62 godine, oduvek je bila poznata kao jedna od najlepših u svetu glume, a njena lepota i dalje pleni, kako svedoče njeni postovi na društvenim mrežama. Iako je u sedmoj deceniji života, Lidija i dalje ima figuru koju bi mnoge mlađe koleginice pozavidele. Nedavno je oduševila svoje pratioce kada je podelila fotografiju u kupaćem kostimu.

Na slici, Lidija pozira pored bazena u jednodelnom kupaćem kostimu koji je isticao njen duboki dekolte i prorez ispod grudi. Komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali, a mnogi su bili oduševljeni njenom vitalnošću i samopouzdanjem.

 

Pored svoje karijere u glumi, Lidija Vukićević uvek ističe da je izuzetno ponosna na svoje sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Ona često ističe da su njeni sinovi za nju najveće blago i da je porodična veza izuzetno važna za nju.

- Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu: "To je naše porodično okupljanje" - kazala je bila Lidija, pa istakla šta je šokiralo njenu drugaricu.

- Skoro je bila jedna prijateljica... Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - dodala je nedavno.

Lidija Vukićević je primer žene koja uspešno balansira između karijere, majčinstva i ličnog života. Njeni postovi na društvenim mrežama ne samo da pokazuju njenu lepotu, već i njenu unutrašnju snagu i samopouzdanje. Kroz svoj rad i javni život, Lidija inspiriše mnoge žene da budu autentične, hrabre i da se ponose svojim godinama i postignućima.

Njen primer pokazuje da lepota dolazi iznutra, a da je samopouzdanje ključ za srećan i ispunjen život. Lidija Vukićević nastavlja da bude uzor mnogima, kako svojim izgledom, tako i svojim stavom i vrednostima koje promoviše u javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading