TRAGEDIJA NA ESTRADI! Preminuo poznati roker, HITNO objavljene TUŽNE VESTI, uzrok smrti MISTERIOZAN!

Autor:

Zabava

17.09.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati roker izgubio bitku za život!

TRAGEDIJA NA ESTRADI! Preminuo poznati roker, HITNO objavljene TUŽNE VESTI, uzrok smrti MISTERIOZAN!

Foto: Pixabay

Sveća

Na društvenim mrežama se trenutno može primetiti talas emotivnih oproštaja i komentara posvećenih preminulom Keniju Hilsopu, bubnjaru popularnog rok benda "Simple Minds". Keni je preminuo u 73. godini života, a uzrok smrti još uvek nije poznat, iako se navodi da je muzičar već neko vreme bio bolestan.

Jedan od velikih fanova bubnjara grupe "Simple Minds" podelio je svoje sećanje na Kenija, ističući da je imao priliku da ćaska sa njim putem mreža u poslednjih nekoliko godina. Ovaj fan je istakao da je upoznao Kenija pre 40 godina i da je bio impresioniran njegovim veštinama na bubnju, nazivajući ga "paklenim" bubnjarom.

- Tužno. Često sam ćaskao sa Kenijem putem mreža, u poslednjih nekoliko godina. Upoznao sam ga pre 40 godina, bio je "pakleni" bubnjar - napisao je jedan od velikih fanova bubnjara grupe "Simple Minds".

- Pre mesec dana sam mu poslao poruku, rekao mi je da lečenje ide dobro. Nije fer - napisao je drugi fan.


Drugi fan je podelio svoje razočaranje, ističući da je pre mesec dana komunicirao sa Kenijem i da mu je tada rečeno da lečenje ide dobro. Izrazio je svoje nezadovoljstvo i osećaj nepravde povodom Kenijeve smrti.

Ovi oproštaji jasno pokazuju koliko je Keni Hilsop bio voljen i poštovan među svojim fanovima, ali i koliko je ostavio trag u muzičkom svetu. Njegova smrt ostavlja prazninu koja će teško biti popunjena, a sećanje na njega će zauvek ostati živo među ljubiteljima muzike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading