ČIM JE UGLEDAO ZNAO JE DA ĆE MU ONA BITI ŽENA! Godinama su u srećnom braku, a ovako su Olga i Pele izgledali u mladosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Petrović Pele i Olga Odanović važe za jedan od najdugovečnijih i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

ČIM JE UGLEDAO ZNAO JE DA ĆE MU ONA BITI ŽENA! Godinama su u srećnom braku, a ovako su Olga i Pele izgledali u mladosti! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Između Dragana Petrovića Peleta i Olge Odanović ljubav se rodila brzo. Čim je ugledao Pele je znao da želi da mu Olga bude žena, što se i obistinilo. Posle dva dana veze počeli su da žive zajedno i više se nisu razdavajali. Svoju intimu ne iznose u javnost, a sada se na društvenim mrežama pojavila njihova fotografija iz mladosti koja svedoči i samom početku njihovog zabavljanja.

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele jedan su od najdugovečnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni.

 

 

Peleta sam upoznala tokom rada na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila". Bio je deo ansambla i to tako što smo baš nas dvoje tumačili uloge muža i žene. Dragan je, inače, bio u čuvenoj klasi Vlade Jevtovića zajedno s Bodom Ninkovićem, Srđanom Todorovićem, Vesnom Trivalić... Iako sam znala za njega, pre predstave nismo se čak ni upoznali - pričala je jednom prilikom Olga, pa dodala:

Republika

Foto: youtube printscreen

 

- Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: "Ja ću tebe da ženim". Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba - ispričala je Olga jednom priikom za Story.

Republika

Foto: Republika

 

Kako je ona istakla, istog dana je počela njihova ljubavna priča.

- Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku, nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super. Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka - prisetila se glumica.

Oni su u braku pune tri decenije, a kao kruna njihove ljubavi jesu sin Jakov i ćerka Lenka. Lepa Lenka je krenula stopama roditelja i upustila se u glumačke vode.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading