ALEKSANDRA RADOVIĆ PREŠLA NA NARODNJAKE: Napunila 50 godina, pa na proslavi ŠOKIRALA sve prisutne (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovela na žurku Seku Aleksić, pa zaigrala uz njen veliki hit.

ALEKSANDRA RADOVIĆ PREŠLA NA NARODNJAKE: Napunila 50 godina, pa na proslavi ŠOKIRALA sve prisutne (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Pop pevačica Aleksandra Radović  proslavila je svoj jublilarni 50. rođendan, a tim povodom je organizovala žurku na kojoj je okupila brojne prijatelje i kolege.

Na njenom slavlju mogle su se videti kolege poput Sergeja Ćetkovića, Nenada Kneževića Kneza, Jelene Tomašević, te voditeljke Irine Vukotić, sa kojima se i inače druži, ali najveće iznenađenje za sve bilo je prisustvo folkerke Seke Aleksić, s obzirom na to da je poznato da Aleksandra nije ljubitelj narodne muzike.

Republika

Foto: printskrin instagram

Aleksandra Radović đuskala uz Sekin hit "Crno i zlatno"

Poseban momenat koji su kamerama svojih telefona zabeležili prisutni bio je kada je Radovićka zaigrala uz Sekin čuveni hit "Crno i zlatno".

Očito da su je uzavrela atmosfera, ali i Aleksićkina energija dok je izvodila pesmu sa kojom je dobar štimung zagarantovan, pa je sve vreme đuskala i grlila koleginicu dok joj je pevala.

Mnogima je pažnju privukla i nekadašnja voditeljka i bivša supruga Vojina Ćetkovića, Nataša Milovanović, koja se godinama nije pojavljivala u javnosti, a koja je inače bliska prijateljica Aleksandre Radović.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/irinavukotic

Aleksandra Radović okupila drugarice sa javne scene

Podsetimo, ona je nedavno počela da se bavi i kreiranjem haljina.

Pevačica, koja je jedan od najboljih vokala u našoj zemlji, ali i kompozitor i tekstopisac na pragu svoje šeste decenije odlučila je da svoj talenat sa muzike prenese i na polje mode.

Aleksandra je u međuvremenu pokazala i kako na njoj izgleda prva haljina iz kolekcije koju priprema, kada ju je ponela na nedavnom nastupu u Makedoniji.

Ne samo što joj je stajala kao salivena, već je izgledala kao jedna od toaleta koje se mogu poneti i na crvenom tepihu svetskih metropola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading