RIJALITI ZVEZDA U SRODSTVU SA SERIJSKIM UBICOM: Tvrdi da ima parapsihološke moći pomoću kojih stupa u kontakt sa njim (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diči se povezanošću sa zlikovcem.

RIJALITI ZVEZDA U SRODSTVU SA SERIJSKIM UBICOM: Tvrdi da ima parapsihološke moći pomoću kojih stupa u kontakt sa njim (FOTO)

Foto: Shutterstock

Rijaliti TV zvezda Gemma Collins, poznata po svom učešću u emisiji "The Only Way Is Essex", nedavno je iznela šokantnu tvrdnju da je povezana sa zloglasnim serijskim ubicom Džekom Trbosekom, koji je terorisao London krajem 19. veka.

Republika

Foto: Printscreen

Identitet ozloglašenog Džeka Trboseka nikada nije utvrđen

Naime, ona je otkrila svoje uverenje tokom snimanja epizode emisije "Who Do You Think You Are?" gde je otkrila da su njeni preci živeli na Dorset ulici u istočnom Londonu, istoj ulici gde su pronađene neke od Trbosekovih žrtava.

TV zvezda je izrazila uverenje da je njen pradeda Vilijam Vilijams, koji je radio u skladištu i umro tamo, mogao biti tajanstveni ubica, 1888. godine ubio pet žena, prenosi Daily Mail.

 

 

Moj pra-pradeda je radio u skladištu i preminuo je tamo. Mislim da je to razlog zašto nisu pronašli Džeka Trboseka... Jer je to bio on. To se može dogoditi samo meni. To bi bila moja sreća da je on jedan od mojih rođaka - navela je Gemma oduševljeno i dodala:

- Niko ne zna ko je Trbosek bio, ali smo mi živeli u kući pokraj mesta gdje je ubio puno svojih žrtava. Nikad ne znaš. Mislim da sam u srodstvu s njim. To je bizarno, zar ne? Može li biti moja familja? Može li to aludirati na to da je on bio moja familija? Uzbuđena sam. Uvek sam znala da za mene i moju porodicu postoji mnogo više toga. Smatram da je to urnebesna priča. Očito da su ubistva bila užasna i shvatam to. Ali, kako je moja porodica bila u istoj ulici kao i žrtve? Ne možete to izmisliti. Ja sam neobičan karakter i to je definitivno došlo odnekud.

Collinsova je istakla neobičnu vezu između prebivališta njene porodice i mesta gde je Trbosek počinio svoje zločine. Dok je razmišljala o neobičnoj mogućnosti da je povezana sa zloglasnim ubicom, ona je izrazila i svoje uzbuđenje zbog te ideje.

 

 

Kako je priznavala strahote Trbosekovih dela, Gemma je prihvatila ideju o potencijalnoj porodičnoj vezi i čak sugerisala da to može objasniti njene jedinstvene osobine ličnosti.

Uprkos ozbiljnosti Trbosekovih zlodela, Collinsova je delovala neuznemireno idejom da se povezuje sa njim i izrazila svoje oduševljenje istraživanjem ove novootkrivene veze.

Ona je izrazila svoje uzbuđenje zbog istraživanja ove urnebesne priče, ističući svoje uverenje u postojanje dublje, intrigantnije porodične istorije. Takođe je otkrila nameru da koristi svoje navodne parapsihičke sposobnosti kako bi stupila u kontakt sa Trbosekovim duhom u seansi, nadajući se da će dobiti dalje uvide u njegov identitet.

Njena šokantna tvrdnja o porodičnoj vezi sa Džekom Trbosekom izazvala je radoznalost, ali i uznemirenost, otkrivajući neočekivane preokrete i zavijutke njene porodične istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading