"BILA SAM SA NJIM KAD SU GA UHAPSILI": Novo oglašavanje supruge Sergeja Trifunovića, EVO ŠTA SE SADA DEŠAVA!

Autor:

Zabava

17.09.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je priveden na graničnom prelazu Bajakovo zbog vređanja i omalovažavanja hrvatskih policijskih službenika u objavi na društvenoj mreži od 10. septembra prošle godine.

"BILA SAM SA NJIM KAD SU GA UHAPSILI": Novo oglašavanje supruge Sergeja Trifunovića, EVO ŠTA SE SADA DEŠAVA!

Foto: Tanjug/STRAHINJA ACIMOVI, Printskrin/Instagram/isismo

Glumac Sergej Trifunović priveden je sinoć oko ponoći na graničnom prelazu Bajakovo. Kako je saopšteno, on je priveden zbog vređanja i omalovažavanja hrvatskih policijskih službenika u objavi na društvenoj mreži od 10. septembra prošle godine. 

U trenutku hapšenja sa glumcem je bila njegova supruga Isidora Mijanović, koja se ponovo oglasila i za medije otkrila trenutna dešavanja oko Sergejevog hapšenja.

Mi smo krenuli u Hrvatsku zajedno. Sve vreme sam bila sa njim, kada su ga uhapsili, niko mi nije rekao zbog čega. Advokati su preuzeli slučaj, videćemo šta će biti - rekla je Isidora za Blic.

Republika

Foto: ATA Images

 

Inače, kako se navodi u saopštenju hrvatske policije, Sergej je na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, objavio tekst neprimerenog sadržaja, a Isidora kaže da je glumac kaznu uredno platio.

On je tada kažnjen novčanom kaznom od 1.700 evra koju je uredno platio - rekla nam je kratko Isidora.

Iz PU splitsko-dalmatinske navode da su u saopštenju od 10. septembra 2023. godine obavestili javnost da će u vezi sa objavom na društvenoj mreži od tog dana u kojoj „muškarac omalovažava i vređa policijske službenike“ sprovesti istragu.

Dodaju i da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je “muškarac ostvario obeležja prekršaja iz čl. 5 i 17 (hrvatskog) Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira radi čega je danas doveden u službene prostorije”.

Republika

Foto: youtube.com/agencija JUGpress

 

Policija navodi da je u objavi na društvenoj mreži, Trifunović „objavio tekst neprimerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu evra navodeći: „Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi“, nastavljajući „Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading