SERGEJ TRIFUNOVIĆ NAPUSTIO ZGRADU PREKRŠAJNOG SUDA U SPLITU! Glumac priveden zbog vređanja policije!

Autor:

Zabava

17.09.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je juče oko ponoći ponovno uhapšen i to na graničnom prelazu Bajakovo

SERGEJ TRIFUNOVIĆ NAPUSTIO ZGRADU PREKRŠAJNOG SUDA U SPLITU! Glumac priveden zbog vređanja policije!

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Glumac Sergej Trifunović priveden je sinoć oko ponoći na graničnom prelazu Bajakovo. Kako je saopšteno, on je priveden zbog vređanja i omalovažavanja hrvatskih policijskih službenika u objavi na društvenoj mreži od 10. septembra prošle godine. Trifunović je prebačenu Split u Prekršajni sud, čiju je zgradu upravo napustio, prenose hrvatski mediji.

Trifunovića su uhapsili jer ima zabranu ulaska u zemlje EU nakon incidenta u septembru prošle godine kad je vređao hrvatske policajce u Splitu o kojima je na društvenim mrežama pisao kako se nada da će sebi sašiti lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve, te da im je vređao majke.

U trenutku hapšenja sa glumcem je bila njegova supruga Isidora Mijanović, koja se oglasila i za medije.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

 

Mi smo krenuli u Hrvatsku zajedno. Sve vreme sam bila sa njim, kada su ga uhapsili, niko mi nije rekao zbog čega. Advokati su preuzeli slučaj, videćemo šta će biti - rekla je Isidora za Blic.

Inače, kako se navodi u saopštenju hrvatske policije, Sergej je na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, objavio tekst neprimerenog sadržaja, a Isidora kaže da je glumac kaznu uredno platio.

On je tada kažnjen novčanom kaznom od 1.700 evra koju je uredno platio - rekla nam je kratko Isidora.

Iz PU splitsko-dalmatinske navode da su u saopštenju od 10. septembra 2023. godine obavestili javnost da će u vezi sa objavom na društvenoj mreži od tog dana u kojoj „muškarac omalovažava i vređa policijske službenike“ sprovesti istragu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading