SERGEJU TRIFUNOVIĆU ODUZET PASOŠ! Sutra se nastavlja suđenje u Splitu, PRETI MU ZATVOR! Evo šta je rekao pred sudom!

Autor:

Zabava

17.09.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je napustio zgradu Prekršajnog suda u Splitu.

SERGEJU TRIFUNOVIĆU ODUZET PASOŠ! Sutra se nastavlja suđenje u Splitu, PRETI MU ZATVOR! Evo šta je rekao pred sudom!

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

Glumac Sergej Trifunović priveden je sinoć oko ponoći na graničnom prelazu Bajakovo. Kako je saopšteno, on je priveden zbog vređanja i omalovažavanja hrvatskih policijskih službenika u objavi na društvenoj mreži od 10. septembra prošle godine. Trifunović je prebačenu Split u Prekršajni sud, čiju je zgradu napustio, a kako prenose hrvatski mediji, suđenje će biti nastavljeno sutra.

Glumcu je Opšinski prekršajni sud u Splitu oduzeo pasoš kao meru opreza, a sutra se nastavlja suđenje u 12.30 sati, piše "Slobodna dalmacija".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Sergej je na sudu izjavio da se ne oseća krivm za sve što mu se stavlja na teret, a u optužnom policijskom predlogu mu se stavlja članak 5 i članak 17 zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policija je optužnicom tražila novčanu kaznu od 1.000 evra za prekršaj iz člana 5. i 30 dana zatvora za prekršaj iz člana 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prenose dalje hrvatski mediji.

U trenutku hapšenja uz Trifunovića je bila njegova supruga Isidora Mijanović.

Inače, kako se navodi u saopštenju hrvatske policije, Sergej je na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, objavio tekst neprimerenog sadržaja, a Isidora kaže da je glumac kaznu uredno platio.

Republika

Foto: e-stock/A. BAČLIJA

 

 

On je tada kažnjen novčanom kaznom od 1.700 evra koju je uredno platio - rekla je  Isidora za medije.

Iz PU splitsko-dalmatinske navode da su u saopštenju od 10. septembra 2023. godine obavestili javnost da će u vezi sa objavom na društvenoj mreži od tog dana u kojoj „muškarac omalovažava i vređa policijske službenike“ sprovesti istragu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading