"HRVATSKI SLUŽBENICI SU GA KIDNAPOVALI": Šok-oglašavanje OCA Sergeja Trifunovića nakon HAPŠENJA!

Autor:

Zabava

17.09.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomislav Trifunović navodi da glumac nije ni ušao u Hrvatsku, već da je "odvučen"!

"HRVATSKI SLUŽBENICI SU GA KIDNAPOVALI": Šok-oglašavanje OCA Sergeja Trifunovića nakon HAPŠENJA!

Foto: ST/Dragan Kadić, A. Nalbantjan

Sergej Trifunović priveden je oko ponoći na graničnom prelazu Bajakovo i to zbog vređanja i omalovažavanja policijskih službenika te zemlje u objavi na društvenoj mreži, 10. septembra prošle godine. Iz PU splitsko-dalmatinske navode da su u saopštenju od 10. septembra 2023. godine obavestili javnost da će u vezi sa objavom na društvenoj mreži od tog dana u kojoj "muškarac omalovažava i vređa policijske službenike" sprovesti istragu.

Sada se za domaće medije oglasio Trifunovićev otac Tomislav, inače naš glumac u penziji.

- Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li ima nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na "ničijoj" zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno kidnapovali - rekao je za domaće medije Tomislav Trifunović, srpski glumac u penziji.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej je sinoć priveden na prelazu Bajakovo

On je dodao i da je Sergeju na granici odmah oduzet telefon, kao i da je bio sa svojom suprugom Isidorom.

- Oni su se uputili u Rijeku. "Kidnaperi" mu nisu dali da bilo koga pozove telefonom. Njegova supruga je ostala sama na granici i ona mi je rekla sve ove informacije - naveo je Tomislav.

Podsećanja radi, ranije se oglasila i Trifunovićeva supruga Isidora.

- Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičke nasrtaje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja - napisala je ona putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Foto printskrin/instagram.com/isismo

Isidorin apel na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading