CEO SVET SE SMEJE ZVEZDINOM RIVALU U LIGI ŠAMPIONA: Tragikomičan potez na otvaranju sezone (VIDEO)

Autor:

Sport

17.09.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna reakcija defanzivca

CEO SVET SE SMEJE ZVEZDINOM RIVALU U LIGI ŠAMPIONA: Tragikomičan potez na otvaranju sezone (VIDEO)

Foto: Profimedia

Trenutno se igra drugo poluvreme mečeva koji otvaraju novu sezonu Lige šampiona, a Aston vila u Bernu vodi protiv Jang bojsa sa 2:0, prednošću koju je imala i na poluvremenu.

Iako je domaćin pružao i više nego sjajan otpor, gol Tilemansa je totalno slomio crno-žute koji su se pogubili na terenu i primili drugi pogodak ubrzo iz bizarne situacije.

Užasna reakcija defanzivca Jang bojsa Muhameda Kamare koštala je Bojse drugog primljenog pogotka. Totalno konfuzno je reagovao štoper koji je, umesto da reaguje i izbaci loptu, pokušao da je vrati do svog golmana. Oli Votkins je iskoristio taj užasan potez i domogao se lopte, a da se sjajno nakon toga nije snašao Džejkob Remzi, neko bi pokušao da to pretvori u pogodak sa bele tačke pošto je Fon Balmos napravio očigledan prekršaj ispred svog gola nad Votkinsom.

Podsetimo, u prvoj fazi takmičenja svaka ekipa će odigrati osam utakmica sa osam različitih protivnika određenih žrebom, četiri kod kuće i četiri u gostima. Ekipe koje na kraju prve faze budu zauzela prvih osam mesta plasiraće se direktno u osminu finala, dok će ekipe od 8. do 24. mesta ići u doigravanje, odnosno šesnaestinu finala.

Parove u toj fazi odlučiće žreb, a ekipe će biti podeljene u dve grupe - nosioci (od 9. do 16. mesta u ligi) i nenosioci (od 17. do 24. mesta). Posle toga će pobednici igrati protiv nekog od osam najbolje plasiranih iz prvog kruga. Ekipe koje su plasirane od 25. do 36. mesta završavaju sezonu, jer više nema prelazaka timova u Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading