STRAVIČAN PRIZOR U BEČU, ŠTA SE DEŠAVA SA DETETOM ERMINE PAŠOVIĆ: Broj nastradalih munjevito raste, objavljeni KATASTROFIČNI kadrovi!

Autor:

Zabava

17.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović se oglasila na Instagramu i otkrila u kakvom je stanju!

STRAVIČAN PRIZOR U BEČU, ŠTA SE DEŠAVA SA DETETOM ERMINE PAŠOVIĆ: Broj nastradalih munjevito raste, objavljeni KATASTROFIČNI kadrovi!

Foto: Tanjug/Heinz-Peter Bader (STR), Republika.rs

Austrijska vlada je reagovala na katastrofalne poplave u Donjoj Austriji i proglasila ovu pokrajinu, koja se prostire oko glavnog grada Beča i graniči se s Češkom, područjem katastrofe.

Velike količine kiše i dalje se očekuju, sa predviđenih dodatnih 60 litara po metru kvadratnom do utorka.

Bivša zadrugarka Ermina Pašović koja živi u Beču se oglasila tim povodom na društvenoj mreži Instagram i otkrila u kakvom je stanju:

- Želim da se zahvalim svim dobrim ljudima, čak i onim sa kojima nisam dobra, što su se udostojili da mi puste poruku, da me pitaju da li mi šta treba i kako mi je dete i da li mi treba bilo koji vid pomoći. Verujte mi iznenađena sam. Od javnih ličnosti do podršku, jedno veliko hvala! Nikom pojedinačno ovo zaboraviti neću! Moj grad je jako ugrožen, evakuacije su u toku, sirene rade i svi pomažu gde stižu. Nažalost, raste i broj koji su stradali! Samo se nadamo da će se ovo što pre završiti! Još jedno veliko hvala na svakoj poruci - napisala je Ermina na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović Instagram

 

Meteorolozi javne televizije ORF najavljuju još više padavina, posebno u Tirolu i istočnom delu zemlje. Na društvenim mrežama se pojavio dramatičan snimak poplavljenog auto-puta, ilustrujući razmere ovog prirodnog udesa.

Vatrogasne službe su izvestile o spasavanju nekoliko stotina ljudi u Donjoj Austriji, ali je nažalost jedan vatrogasac izgubio život u nedelju dok je pokušavao da ispumpa vodu iz podruma. Ova tragedija naglašava ozbiljnost situacije i rizik s kojim se suočavaju oni koji se bore protiv poplava.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading