ZDRAVSTVENO STANJE MU SE PREKO LETA ZAKOMPLIKOVALO: Svi detalji o Saši Popoviću, zbog OVOGA su pevači zabrinuti!

Autor:

Zabava

17.09.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša ponudila pomoć, Đorđe David otkrio da bi Saša trebalo da se vrati u "Zvezde Granda"!

ZDRAVSTVENO STANJE MU SE PREKO LETA ZAKOMPLIKOVALO: Svi detalji o Saši Popoviću, zbog OVOGA su pevači zabrinuti!

Foto: ST/Petar Divac, Antonio Ahel/ATAImages

Domaću javnost je u maju ove godine zabrinula fotografija Saše Popovića, kreativnog direktora "Granda", koji je tada bio zbrinut na Insitutu za ortopediju na Banjici, ispred kog je viđen u kolicima, a noga mu je bila u gipsu do kolena. Tada su se oglasili iz "Granda" i izdali saopštenje.

- Saša Popović doživeo je nezgodu kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć na Institutu na ortopediju Banjica i stavljena mu je longeta. Oseća se dobro i sada je kod kuće. Hvala svima na ukazanoj brizi - izjavili su iz "Granda", nakon čega se i Saša oglasio:

- Hvala svima koji brinu i pitaju, već danas se vraćam redovnim obavezama, imamo snimanje "Zvezda Granda" - izjavio je Popović.

Republika

Foto: youtube.com/paparazzo lov

Saša Popović je letos doživeo nezgodu

Međutim, tokom leta povela se priča o njegovom zdravstvenom stanju, a kako se pisalo, Saši se stanje zakomplikovalo i odlučio je da ne ide na fizikalne terapije po banjama u Srbiji, već je rešio da ode u inostranstvo i tamo se oporavi u potpunosti. 

Snimanje 18. sezone "Zvezda Granda" bilo je zakazano za ponedeljak 16. septembar, a Saša se nije pojavio na snimanju. Tada nam je Đorđe David otkrio da Popović nije u stanju da dođe na snimanje.

 
- Saletovo je zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe, odradio sve, spakovao sve emisije, očekujem da se vrlo brzo pojavi - rekao je Đorđe David za Republiku.
Republika

Foto: Goran Doljančević

Đorđe David nam je otkrio da Saša nije u stanju da se pojavi na snimanju

Kako se spekuliše, Saša bi trebalo da se vrati na snimanja krajem oktobra, a do tada će u žiriju biti Dragan Kojić Keba.

Iako trenutno nije u dobrim odnosima s Popovićem, muzička zvezda Jelena Karleuša otkrila je da je kontaktirala sa njegovom suprugom Suzanom Jovanović, te ponudila svoju podršku i pomoć.

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira na to što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena u emisiji "Puls Srbije".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Happy Tv

Karleuša je pružila podršku Saši Popoviću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading