POSLE STRAVIČNOG NASILJA, voditeljka Slagalice angažovala ADVOKATE: Besna nakon što su joj PREBILI SINA!

Autor:

Zabava

17.09.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković hitno reagovala!

POSLE STRAVIČNOG NASILJA, voditeljka Slagalice angažovala ADVOKATE: Besna nakon što su joj PREBILI SINA!

Foto: Youtube.com printscreen

Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković nedavno je priznala da je njen sin pretrpeo nasilje i to na setu serije, u čijem je snimanju učestvovao. Kako je sada otkrila, iz produkcije je niko nije kontaktirao, a da ona kao roditelj neće stati samo na objavi u kojoj je obavestila javnost o nasilju koje je njen sin pretrpeo.

- Niko me iz produkcije nije pitao kako mi je sin, ali dobro je. Pored batina koje je dobio, nije uplašen i jako sam ponosna na njega. Kao roditelj, ne mogu da završim na ovome. Morala sam da dignem glas i kažem šta se desilo - ispričala je Marija.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Sin Marije Veljković pretrpeo nasilje

Prema njenim rečima, Đurađ je bio bez pratnje na snimanju, a produkcija je garantovala sigurnost. Međutim, situacija je eskalirala od verbalnog do fizičkog zlostavljanja.

- Produkcija je garantovala da će sve biti u redu, prvo je bio počupan do suza, onda je krenulo koškanje, držali su mu ruke, uzeli telefon, stavili su mu kragnu i rekli mu "ako budeš ćutao, nećemo te tući". Kada je krenuo da se brani, izudarali su ga u glavu - kaže.

- Dobila sam dopis gde oni priznaju da se to desilo i da će gledati da decu ubuduće fizički razdvajaju. Kada sam pitala kako su sankcionisali tu decu, oni su ćutali, pa kada je moj advokat pitao rekli su da je to tajna. Na sva moja pitanja nisu mi dali odgovore. Dete mi je imalo hematom na glavi, od čega ako se ništa nije desilo? - ispričala je Marija.

Ona dodaje da ovo nije prvi incident koji je njen sin doživeo na snimanju i da je angažovala advokata kako bi zaštitila sina i isterala istinu na videlo.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Marija je angažovala advokate

- Angažovala sam advokata sa ciljem da čujem kako su sankcionisana ta deca. Taj dečak je isto udario mog sina palicom, oni to sve negiraju. Dakle, ovo nije prvi incident koji je Đurađ pretrpeo - kaže Marija.

Samo dva dana nakon incidenta, Marija kaže, da su ista ta deca uznemiravala njenu majku putem telefona.

- Moju majku su dva dana nakon toga uznemiravala preko telefona ta deca. Đurađ je zaista sve ovo stoički podneo. Isto tako, ja želim njemu da pokažem da mu čuvam leđa. Ako nasilje ne sankcionišemo, kakvu poruku onda šaljemo deci? - zaključila je Marija gostujući na Blic televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading