I NOVIM URAGANKAMA DOŠAO KRAJ! Popularna pevačica napušta bend IZ POSEBNOG RAZLOGA!

Autor:

Zabava

17.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donela bitnu životnu odluku!

I NOVIM URAGANKAMA DOŠAO KRAJ! Popularna pevačica napušta bend IZ POSEBNOG RAZLOGA!

Foto: Nikola Mutić

Miona Srećković, jedna od novih članica grupe "Uraganke" (Hurricane), nedavno je obavestila menadžment i koleginice da se povlači iz grupe zbog toga što je u drugom stanju. Naime, Miona je već tri meseca u blagoslovenom stanju, te će se uskoro povući sa estrade i nastaviti studije u Parizu tokom trudnoće.

Foto: Promo

Prve Uraganke

Novi sastav grupe

Uraganke su pre dve godine doživele promenu u sastavu, kada su Kseniju Knežević, Sanju Vučić i Ivanu Nikolić zamenile Miona Srećković, Sara Kourouma i Jovana Radić. Međutim, nakon kratkog perioda, grupu će ponovo zadesiti promena, ovoga puta usled trudničkog odsustva Mione.

Podrška i želje za sreću

Izvor blizak grupi otkrio je za domaće medije da su vest o Mioninom povlačenju svi prihvatili sa razumevanjem i da su joj kolege poželele puno sreće u njenim budućim planovima. Ovo trudničko odsustvo predstavlja novi izazov za grupu, koja će sada morati da pronađe zamenu za Mionu, kako bi nastavile sa planiranim nastupima.

Foto: ATA Images/M.M.

Nove Uraganke

- Miona je obavestila ceo tim da se povlači iz grupe i da krenu da traže novu članicu. Ona je već tri meseca u blagoslovenom stanju i uskoro se povlači sa estrade. Svi su vesti prihvatili lepo i poželeli sreću Mioni koja planira da se vrati u Pariz gde će tokom trudnoće nastaviti studije - govori dobro obavešten izvor za "Telegraf.rs". 

Uraganke su tokom proteklih godina stekle veliku popularnost svojim energičnim nastupima i "zaraznim" pesmama, te će budući izbor nove članice svakako privući pažnju javnosti i fanova grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading