PERIŠIĆ POBEGAO OD GATUZA DA BI ZVEZDI POMRSIO RAČUNE: Hrvat ima novu stanicu u karijeri

Autor:

Sport

17.09.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaćemo ga u Beogradu

PERIŠIĆ POBEGAO OD GATUZA DA BI ZVEZDI POMRSIO RAČUNE: Hrvat ima novu stanicu u karijeri

Foto: Starsport

Ivan Perišić otišao je iz Hajduka samo pola godine nakon što se tamo vratio teško povređen. Razlog je bio sukob s trenerom Đenarom Gatuzom, te to što je Italijan objavio da je Perišić tri nedelje ranije došao do njega i rekao mu da želi otići. Usledila je salva uvreda navijača upućena Perišiću, koji je nakon pretnji i uvreda odlučio da je najbolje da ode zbog laži izrečenih o njemu.

Do sada je tražio sledeću stanicu u karijeri i čini se da ju je našao, kako javlja najpoznatiji fudbalski insajder Fabricio Romano.

Perišić se nalazi na pragu novog angažmana u Ajndhovenu. PSV je zainteresovan za dovođenje Hrvata bez obeštećenja, a pregovori su u toku. Iako je na zalasku svoje igračke karijere, Perišić je pokazao u dresu reprezentacije "vatrenih" da još uvek može da igra na visokom nivou.


Ovo bi značilo i da će se Perišić za nekoliko meseci naći na terenu stadiona "Rajko Mitić". Klub iz Ajndhovena će se susresti sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona, a utakmica će se odigrati 21. januara u pretposlednjem kolu ligaške faze. Poslednji put smo ga ovde videli kada je, dok se oporavljao od povrede u Beogradu, rešio da pogleda uživo košarkaški derbi između Zvezde i Partizana. Sada bi mogao da pomrsi račune crveno-belima budući da će to potencijalno biti izuzetno važan meč za tim iz Ljutice Bogdana kada je u pitanju evropska sudbina.


PSV je imao sjajan početak sezone u Holandiji, a trenutno igra vrlo dobar meč protiv Juventusa na otvaranju nove sezone u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading