ŠOK! DINAMO SE ZA DVA MINUTA POTPUNO VRATIO U MINHENU! LIVERPUL SKOKOVIMA OKRENUO MILAN: Kakav igrač je Viktor Đekereš

Autor:

Sport

17.09.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se dešava u Bavarskoj?!

ŠOK! DINAMO SE ZA DVA MINUTA POTPUNO VRATIO U MINHENU! LIVERPUL SKOKOVIMA OKRENUO MILAN: Kakav igrač je Viktor Đekereš

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn i Džamal Musijala

Bajern Minhen - Dinamo Zagreb 3:2

'19 Kejn (P), '33 Gerero, '38 Olise; '48 Petković, '50 Ogivara

Milan - Liverpul 1:2

'3 Pulišić; '23 Konate, '41 Van Dajk

Real Madrid - Štutgart 0:0

 

Sporting - Lil 1:0

'38 Đekereš

TOK MEČEVA

50. minut - VAU! GOL! 3:2 JE VEĆ U MINHENU! Šta je sa domaćinom?! Blickrig Dinama, Ogivara je iskoristio ogromnu rupu u odbrani Bajerna i smanjio na 3:2! Pravo niotkuda hrvatski tim je ponovo u igri!

48. minut - GOL! 3:1 U MINHENU - PETKOVIĆ! Tračak nade za Zagrepčane! Na najbolji mogući način otvaraju drugi deo iako se nisu videli u prvom! Heroj "modrih" Petković iz klizećeg starta matira Ulrajha koji je tek ušao u igru.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA SVUDA

41. minut - GOL! LIVERPUL VODI 2:1 U MILANU - VAN DAJK! Dva štopera preokreću rezultat u Italiji! Amaterske reakcije domaćina u svom petercu. Primili su dva gola glavom posle dva centaršuta.

38. minut - GOL!! 1:0 ZA SPORTING - NEVEROVATNI VIKTOR ĐEKEREŠ! Kakav igrač! Postiže još jedan prelep pogodak ove sezone, prvi u Ligi šampiona, a onda je izborio i crveni karton za prvotimca Lila Gomesa!

38. minut - GOL! 3:0 ZA BAJERN - OLISE! Bavarci su mašinerija! Brzo su izveli korner kao da gube, a bivši igrač Kristal Palasa skočio je fenomenalno posle centaršuta Kimiha i pogodio!

33. minut . GOL! 2:0 ZA BAJERN - GERERO! Dominira nemački tim protiv nemoćnog Dinama, a lep gol postiže i Gerero da udvostruči prednost.

 

 

23. minut - GOL! 1:1 U MILANU - KONATE! Arnold je centrirao, a štoper Liverpula poravnao rezultat sjajnim trzajem glave.

19. minut - GOL! 1:0 ZA BAJERN MINHEN - HARI KEJN SA PENALA! Treća sreća za Bavarce! Poništen im je prvi, pa i drugi gol, ali je sudija zaključio da je tokom te akcije Pavlović nepropisno zaustavljen u šesnaestercu Dinama, a Kejn tu priliku nije mogao da ne iskoristi.

8. minut - Bajern je poveo protiv Dinama preko Musijale, ali je gol poništen zbog ofsajd pozicije.

 

 

3. minut - GOOOOL! 1:0 ZA MILAN - PULIŠIĆ! Nismo ni trepnuli, a već je gol postignut na derbiju ove prve noći! Izvanredno je sa polovine terena povukao loptu Amerikanac i iskoristio prazan prostor da sam završi akciju pogotkom u malu mrežu!

UTAKMICE SU POČELE

UVOD

OVO SU SVI SASTAVI

 

 

BAJERN MINHEN: Nojer - Kimih, Upamekano, Kim, Dejvis - Pavlović, Pajinja, Musijala - Olise, Gnabri - Kejn.

DINAMO ZAGREB: Nevistić, Pjer-Gabriel, Mej, Ketrin, Ristovski - Mišić, Sučić - Hodža, Baturina, Pjaca - Petković.

 

 

MILAN: Manjan - Ernandez, Pavlović, Tomori, Kalabrija - Loftus-Čik, Fofana, Reijnders - Pulišić, Leao, Morata.

LIVERPUL: Alison, Cimikas, Van Dajk, Konate, Aleksander-Arnold, Gravenberh, Mekalister, Soboslaj, Žota, Gakpo, Salah.

 

 

REAL MADRID: Kurtoa - Vaskez, Karvahal, Ridiger, Mendi - Valverde, Čuameni, Belingem - Rodrigo, Mbape, Vinisijus.

ŠTUTGART: Nibel - Mitelštat, Šabot, Roaul, Vanjoman - Karazor, Štiler, Leveling - Firih, Undav, Milot.

 

 

SPORTING: Israel - Debast, Diomande, Inasijo - Kuenda, Hjulmand, Morita, Katamo - Trinkao, Gonsalveš, Đokereš.

LIL: Ševalije, Baker, Ribeiro, Mandi, Diakite, Menije - Saraui, Gomes, Andre, Žegrova - Dejvid.

PRE UTAKMICE

 

 

Kratak predah, pa se vraćamo u akciju! Između prve i druge runde utakmica na otvaranju novog formata Lige šampiona imamo pauzicu od 20-30 minuta, pa nastavljamo sa još jačim utakmicama.

Najveći spektakl je svakako repriza čuvenog "istanbulskog čuda" u Milanu gde domaćin dočekuje Liverpul. Pored njih, Real Madrid kreće u pohod na odbranu trofeja protiv Štutgarta, a taj duel mogu pratiti Zvezdaši budući da će njihov klub na megdan Nemcima u petoj rundi. Bajern Minhen ne bi smeo da se oklizne protiv Dinama iz Zagreba, a poslednji meč igra se u Lisabonu gde Sporting koji ne zna za poraz u domaćem prvenstvu dočekuje Lil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Bayern (@fcbayern)

 

Podsetimo, u prvoj fazi takmičenja svaka ekipa će odigrati osam utakmica sa osam različitih protivnika određenih žrebom, četiri kod kuće i četiri u gostima. Ekipe koje na kraju prve faze budu zauzela prvih osam mesta plasiraće se direktno u osminu finala, dok će ekipe od 8. do 24. mesta ići u doigravanje, odnosno šesnaestinu finala.

Parove u toj fazi odlučiće žreb, a ekipe će biti podeljene u dve grupe - nosioci (od 9. do 16. mesta u ligi) i nenosioci (od 17. do 24. mesta). Posle toga će pobednici igrati protiv nekog od osam najbolje plasiranih iz prvog kruga. Ekipe koje su plasirane od 25. do 36. mesta završavaju sezonu, jer više nema prelazaka timova u Ligu Evrope.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading