SREĆNE VESTI U DOMU ĐOGANI! Luna i Marko ostali u ŠOKU, saznali sve detalje!

Autor:

Zabava

17.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani rešio je da iznenadi svoju devojku i verio je!

SREĆNE VESTI U DOMU ĐOGANI! Luna i Marko ostali u ŠOKU, saznali sve detalje!

Foto: Instagram printscreen

Poznati rijaliti učesnik Adam Đogani obradovao je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom u kojoj je obelodanio da se verio sa svojom dugogodišnjom devojkom. Adam je podelio fotografiju na kojoj zajedno sa svojom verenicom pozira sa osmehom od uva do uva, uz emotivnu poruku koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Odmah nakon objavljivanja ovog lepog događaja, čestitke su počele da pristižu sa svih strana. Brojne javne ličnosti iz sveta estrade, ali i fanovi, izrazili su svoje oduševljenje i uputili najlepše želje paru koji je odlučio da svoju ljubav kruniše veridbom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani)

 


Adam i njegova verenica su svojom ljubavnom pričom inspirisali mnoge. Njihova veza je dugo bila predmet interesovanja javnosti, a sada kada su odlučili da naprave korak ka ozvaničenju svoje ljubavi, njihovi fanovi su oduševljeni i sa nestrpljenjem isčekuju svaki sledeći korak.

Ova vest je izazvala posebno veliku pažnju zbog činjenice da su Adam i njegova devojka uvek bili veoma privatni kada je u pitanju njihov odnos, te je ovo iznenađenje dodatno obradovalo sve one koji prate njihov život iz dana u dan.

Nakon što je Adam obelodanio vest o svojoj veridbi, brojne javne ličnosti su se oglasile na društvenim mrežama kako bi uputili čestitke i najlepše želje paru. Njihova ljubavna priča je očigledno dirnula mnoge, te su reakcije bile iskrene i emotivne.

 

 

Foto: Instagram.com

Adam Đogani verio devojku

 


Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko je važno imati podršku porodice, prijatelja i fanova u važnim životnim trenucima, a Adam i njegova verenica su definitivno osetili svu ljubav i podršku koja im je upućena u trenutku kada su odlučili da zapečate svoju ljubav.

Nakon objave o veridbi, mnogi fanovi su počeli da nagađaju kada će se održati svadba i kako će izgledati ovaj važan događaj u životu popularnog para. Sigurno je da će svadba biti jedan od najuzbudljivijih događaja u svetu poznatih, a fanovi već s nestrpljenjem isčekuju sve detalje koji će biti podeljeni sa javnošću.

Luna Đogani i Marko Miljković čestitali su Adamu na ovim lepim vestima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading