BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA KOD PLASTIČARA: Anji Todorović glava u ZAVOJIMA, otkrivamo šta je sada operisala - PRVE FOTKE nakon intervencije!

Autor:

Zabava

17.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović se oglasila za Republiku i otkrila koje operacije je uradila!

BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA KOD PLASTIČARA: Anji Todorović glava u ZAVOJIMA, otkrivamo šta je sada operisala - PRVE FOTKE nakon intervencije!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović iznenadila je javnost objavom na svom Instagram profilu u kojoj je otkrila da je nedavno boravila u privatnoj bolnici kod plastičnog hirurga. Anja je otkrila za Republiku da je u sklopu operativnog zahvata uradila liposukciju podbratka, kao i popularni zahvat poznat kao "mačije oči". Ovi detalji su izazvali veliku pažnju javnosti i pokrenuli brojne reakcije na društvenim mrežama.

Anja je svojim pratiocima na Instagramu podelila prve fotografije iz bolničkog kreveta, pružajući im uvid u svoj postoperativni oporavak. Uz fotografije, Anja je napisala emotivnu poruku u kojoj je opisala svoje iskustvo tokom operacije i zahvalila se medicinskom timu na brizi. Ovo otvoreno deljenje ličnog iskustva izazvalo je lavinu komentara i podrške od strane njenih fanova i pratilaca.


Nakon objave, društvene mreže su preplavljene komentarima o Anjinom izboru da javno podeli svoje iskustvo sa plastičnom hirurgijom. Mnogi su izrazili divljenje za Anjinu iskrenost i hrabrost da otvoreno govori o estetskim zahvatima, dok su drugi pokrenuli raspravu o pritiscima i standardima lepote u savremenom društvu.

Zahvat poznat kao "mačije oči" postao je izuzetno popularan među javnim ličnostima i influenserima. Ovaj zahvat podrazumeva modifikaciju oblika očiju kako bi se postigao efekat zategnutosti i elegantnosti, inspirisan izgledom mačjih očiju. Anjino javno otkrivanje da je prošla kroz ovaj zahvat dodatno je skrenulo pažnju na trendove u estetskoj hirurgiji i uticalo na otvaranje dijaloga o prihvatanju različitih oblika lepote.

Anja se oglasila za naš portal i poručila:

- Iskreno, prezadovoljna sam, mom estetskom timu verujem u milimetar svega što mi kažu. Uradila sam liposukciju podbratka i mačije oči. Sada sam stvarno prezadovoljna, ja ne krijem nikad šta radim, ja sam po tom stavu vrlo otvorena, jer smatram da saka žena, devojka treba da ulaže u svoj izgled kako fizički, tako i duhovno - rekla je Anja za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading