FAVORITI SIGURNO GRABE KA POBEDI: Juventus i Vila pred prvim trijumfom u novoj Ligi šampiona

Autor:

Sport

17.09.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlahović majstorskom asistencijom rešio pitanje pobednika

FAVORITI SIGURNO GRABE KA POBEDI: Juventus i Vila pred prvim trijumfom u novoj Ligi šampiona

Foto: Profimedia

Juventus - PSV 3:0

'21 Jildiz, '27 Mekeni, '52 Gonzales

Jang bojs - Aston vila 0:2

'27 Tilemans, '38 Ramzi

TOK MEČEVA

78. minut - Još jedan gol Aston vile je poništen! I to ponovo zbog igranja ruke - ovog puta Amadua Onane. Ništa od pogotka za Durana.

52. minut - GOOOL! 3:0 ZA JUVENTUS - NIKO GONZALES! Juve praktično rešava pitanje pobednika, a Gonzales je i te kako zaslužio da pogodi i to na fenomenalnu asistenciju Vlahovića!

POČELO JE DRUGO POLUVREME U TORINU I BERNU

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

43. minut - Poništen gol Aston vili! Činilo se u prvi mah da je Votkins postigao čist pogodak, ali posle gledanja VAR analize ustanovljeno je da je igrao rukom!

38. minut - GOOOL! 2:0 ZA ASTON VILU - DŽEJKOB RAMZI! Kako pametan potez napadača Aston vile! Užasna reakcija defanzive Jang bojsa, totalna konfuzija koju, da nije iskoristio Remzi, neko bi pokušao da pretvori u pogodak sa bele tačke pošto je Fon Balmos napravio očigledan prekršaj ispred svog gola.

Republika

Foto: Profimedia

Tilemans proslavlja gol

27. minut - GOOOL! 1:0 ZA ASTON VILU! U istom minutu imamo još jedan gol, kakav početak nove sezone LŠ! Školski gol tima iz Birmingema iako je bio u podređenom položaju - Megin centrira iz kornera, a Tilemans prima loptu i šalje u malu mrežu!

27. minut - GOOOL! 2:0 ZA JUVENTUS - VESTON MEKENI! Kakvih pet minuta Juventusa! Majstorskim potezom je Gonzales izbacio čuvara da bi uposlio Vlahovića od kog se lopta odbila do Amerikanca kome nije bilo teško da je sprovede u mrežu! 

24. minut - Igrači Juventusa su se "zapalili", a u roku od 20 sekundi Mekeni i Kopmejners su promašili nepromašivo! Velike šanse za Staru damu da ode na 2:0 rano su propuštene.

22. minut - Evo uzbuđenja i u Bernu! Naizgled bezazlen pokušaj Kolija umalo da prevari Martineza!

21. minut - GOOOL! 1:0 ZA JUVENTUS - KENAN JILDIZ! Kakva golčina mladog Turčina! Video je prostor i sa ivice šesnaesterca šutirao apsolutno neodbranjivo, te matirao nemoćnog Dromela!

11. minut - Kakva prilika za PSV! Holanđani daleko opasniji od Juvea na startu, Til je iz voleja šutirao blizu desne stative gola domaćih.

POČELE SU UTAKMICE

UVOD

POZNATI SU SASTAVI

 

 

JUVENTUS: Di Gregorio - Danilo, Gati, Bremer, Kambijaso - Lokateli, Daglas Luiz - Niko Gonzales, Kopmejners, Jildiz - Vlahović.


PSV: Benitez - Dams, Boskalji, Flamingo, Ledezma - Verman, Šouten, Til - Tilman, Bakajoko, De Jong.

 


JANG BOJS: Fon Balmos - Hađam, Zukru, Kamara, Atekame - Lauper, Nijase - Koli, Ugrinić, Monteiro - Ganvula.

 


ASTON VILA: Martinez - Dinj, Tores, Konsa, Bogarde - Megin, Tilemans, Onana, Remzi - Votkins, Rodžers.

PRE UTAKMICE

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juventus (@juventus)

 

Žene, padate u drugi plan - konačno se vratila Liga šampiona! Prošlo je dugih tri i po meseca od finala između Real Madrida i Borusije Dortmund, a nadamo se da će baš kao "milioneri" i ove sezone "iskočiti" nego od autsajdera. Najveći favorit da sa trona svrgne Galaktikose svakako je Mančester siti, kao i svake godine, a šansu u novom formatu mogu vrebati i mnogi klubovi koji nisu inače u prvom planu. Zbog toga je i napravljena promena.

Na otvaranju nove, do sada neviđene, takmičarske sezone, u ranijem terminu od 18:45 časova igraće Juventus - PSV i Jang bojs - Aston vila.

 

 

Jasno je da klubovi iz Liga petice ovde važe za izrazite favorite. Jang bojs, koji je i dalje poslednjeplasirana ekipa švajcarskog šampionata traži utehu u Evropi protiv zahuktale Emerijeve čete koja je za vikend napravila ozbiljan preokret protiv Evertona i biće nošena tim samopouzdanjem. Neće ni "Staroj dami" biti nimalo lako protiv prvoplasirane ekipe holandskog prvenstva, a naša pažnja će svakako najviše biti usmerena ka partiji Dušana Vlahovića.

Sve u svemu, očekuje nas izuzetno uzbudljivo po podne, pošto nakon ova dva duela, od 21 čas, gledamo još četiri veća spektakla, a derbi prvog kola definitivno je repriza "istanbulskog čuda", odnosno duel dva giganta - Milana i Liverpula. Pored njih, Real Madrid dočekaće Štutgart, baš kao i Bajern Dinamo Zagreb. Poslednji meč dana igra se u Lisabonu gde Sporting koji ne zna za poraz u domaćem prvenstvu dočekuje Lil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading