"SUMNJALI SU DA IMAM EPILEPSIJU, NE MOGU DA PODNESEM BOL": Dragan Bjelogrlić OTVORIO DUŠU i opisao događaj koji mu je promenio život!

Autor:

Zabava

17.09.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je otkrio detalje iz detinjstva koji su uticali da postane kakav je danas.

"SUMNJALI SU DA IMAM EPILEPSIJU, NE MOGU DA PODNESEM BOL": Dragan Bjelogrlić OTVORIO DUŠU i opisao događaj koji mu je promenio život!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Glumcu Draganu Bjelogrliću jedan događaj iz ranog detinjstva promenio je život o čemu je sada progovorio. Bjela je ispričao da ga je dadilja, kada je imao svega devet meseci, ispustila i da je pao na glavu, a potom su se javili i problemi u njegovom ponašanju.

Govoreći o raznim događajima iz života i karijere, Bjela se prisetio scene iz najranijeg detinjstva koja je na njega ostavila veliki pečat.

Republika

Foto: TV Una

 


- Kad sam imao devet meseci, još sam bio u Opovu, baš negde kada sam se
selio u Beograd... Žena koja me je čuvala, ispustila me je i ja sam pao na glavu. Bio sam dugo u nesvesti, moji su se svi bili uplašili, i posledica toga je bila da sam ja nekoliko godina kako osetim bol, padao u fras, zacenim se... Čak su se uplašili da imam epilepsiju. To je trajalo par godina i sad me već sećanje vraća u period kada sam prezdravio i počeo to da zloupotrebljavam i kada mi nešto nije po volji ja padnem u fras
- prisetio se Bjela u emisiji "Dobro veče sa Andrijom" na UNA televiziji.

Kako je priznao, zbog toga mu je i dan-danas tolerancija na bilo koju vrstu boli veoma niska.
 

Republika

Foto: TV Una

 


- Ostala je još jedna stvar, ostao mi je jako nizak prag tolerancije na bol i burno reagujem kada osetim bol, kako fizičku, tako i ovu duševnu. Često impulsivno reagujem i pogrešno, ali prosto ne mogu da trpim bol. Tu i jeste mudrost, jer život se sastoji iz jednom i drugog bola - ispričao je Bjelogrlić, pa otkrio šta je za njega život:

- Jedno dugo putovanje, nekad dugo, nekad kratko... Vidimo iz istorije da i kratka putovanja nekad ostanu sadržajnija i upečatljivija od dužih. To zaista jeste jedno putovanje sa puno prepreka. Ako godine nešto donose, ako čovek zna da ih nosi, ako sumiraš to iza sebe i pokušaša da to iskustvo koristiš za ono što je pred tobom, jeste jedan put pun prepreka. Često i sam sebi određuješ prepreke i tu treba da budeš dovoljno mudar da nađeš meru da sa njima možeš da se nosiš i to se verovatno zove mudrost življenja - zaključio je Dragan Bjelogrlić u razgovoru sa Andrijom Miloševićem na UNA TV.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading