"Moje veze su uvek bile tajne...": Džejla Ramović progovorila o odnosu sa Marijom Šerifović, pa pomenula i drugu pevačicu sa kojojm je SPAJAJU!

Autor:

Zabava

17.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda želi da stavi tačku na ovu priču.

"Moje veze su uvek bile tajne...": Džejla Ramović progovorila o odnosu sa Marijom Šerifović, pa pomenula i drugu pevačicu sa kojojm je SPAJAJU!

Foto: Instagram.com

Džejla Ramović i Marija Šerifović

Pobednica "Zvezda Granda" Džejla Ramović nedavno je progovorila o svom emotivnom životu, stavljajući tačku na nagađanja o njenom odnosu sa tadašnjom mentorkom Marijom Šerifović.

Republika

Foto: E-stock/MIRKO RODIĆ

Marija Šerifović je bila mentor Džejli Ramović kada je pobedila u "Zvezdama Granda"

Spekulacije o njihovom odnosu dugo su kružile javnim prostorom, ali Džejla je odlučila da razjasni situaciju.

- Povezivali su me dosad sa bilo kim, sa kim god me vide. To je donekle i smešno, nije bitno ko, šta... Na emotivnom planu nema ništa i dalje, to je to, nestabilno! Tražim poštovanje i razumevanje. Moje veze su uvek bile tajne - istakla je Ramovićeva za televiziju "E", pa otkrila neke detalje o svom idealnom muškarcu:


- To je za mene vrlo teško pitanje. Nikad ne znam da dam tačan odgovor. Svi moji prethodni momci su bili potpuno različiti. Tražim poštovanje i razumevanje.

Na pitanja o nekadašnjoj mentorki Mariji Šerifović odgovara sa osmehom.

U kakvim sam odnosima sa Marijom? Samo sam vas čekala... Hajde pitajte nju nekad. Zašto me ne pitate za bilo koga drugog - rekla je mlada pevačica, pa prokomentarisala Marijinu blisku prijateljicu i koleginicu Jovanu Pajić i njen hit "Ludilo moje":

- Sve najbolje mislim o njoj. Ta pesma je svima obeležila leto!

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Pajić je još jedna pevačica sa kojom su mediji spajali Mariju Šerifović

Inače, juče je nastavljeno snimanje nove sezone "Zvezda Granda", a kreativni direktor Saša Popović se nije pojavio na svom radnom mestu. 

U međuvremenu, estradna diva Jelena Karleuša ponudila je pomoć Popoviću, izražavajući zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje.

Takođe, među prvima koji su stigli na Košutnjak bio je Đorđe David, koji je dao svoj komentar o Popovićevom trenutnom zdravstvenom stanju.

Saletovo je zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe, odradio sve, spakovao sve emisije, očekujem da se vrlo brzo pojavi - rekao je juče David za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading