JOVANA JEREMIĆ IDE U VOJSKU! Voditeljka Pinka spremna da služi VOJNI ROK, evo šta će PRVO uraditi kada uđe u KASARNU (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkovo TV lice najavila služenje vojnog roka!

Popularno Pinkovo TV lice, voditeljka Jovana Jeremić, pojavila se večeras na dodeli nagrada posvećenim proslavi 30 godina postojanja ove televizije. Događaj se održao u luksuzno preuređenom teatru "Odeon", gde je nedavno premijerno izveden mjuzikl "Lu", autorsko delo Željka Mitrovića

Ovom prilikom, Jeremićeva se osvrnula na jednu od glavnih tema ovih dana - ponovnog uvođenja vojnog roka u Srbiji.

- Da, naravno, slažem se da se ponovo uvede obavezan vojni rok! Svi muškarci moraju da idu vojsku, nema biblioteke, vatrogasni dom, opština... Isključivo da se nosi puška, rovovi, blato, kiša, voda, močvare - znači, to je vojska! Sve drugo su smešne priče. Kao ono kada odeš tamo, a završi ti mama da budeš bibliotekar tamo, pa si kao služio vosjku... Kakva je to vojska?! Ti si onda bibliotekar, koga ti lažeš, nisi vojnik - ističe oštro voditeljka Pinka za Republiku, te kaže da javnost ne bi trebalo da se iznenadi ako i ona obuče vojnu unifromu:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Jeremić sa partnerom Draganom Stankovićem

- I ja ću možda da odem u vojsku, prijaviću se u ženski vodni red. Ja da nisam najgledanije TV lice u zemlji sigurno bih bila komandant u vojsci! Meni rano ustajanje sigurno neće teško pasti, ja ustajem svakog dana u četiri. Ja ću da poteram vodni red! Ako ja uđem u kasarnu i zavedem red, ovi oficiri i kapetani mogu slobodno da idu na godišnji odmor, jer ja preuzimam njihovu funkciju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading