PRVE FOTOGRAFIJE SA SNIMANJA NASTAVKA "NACIONALNE KLASE"! Jugići u punom gasu stižu na veliko platno, evo i kada!

Autor:

Zabava

17.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U glavnim ulogama su Rade Ćosić i Miodrag Radonjić.

PRVE FOTOGRAFIJE SA SNIMANJA NASTAVKA "NACIONALNE KLASE"! Jugići u punom gasu stižu na veliko platno, evo i kada!

Foto: Foto Džejlan Ibrahimović

Novi filmski spektakl "Prva klasa - pun gas" stiže u bioskope 17. oktobra. Omaž kultnom filmu "Nacionalna klasa", sportska melodrama, debitantski film reditelja Aleksandra Miće Popovića, namenjen je svima onima koji vole tople priče o prijateljstvu, ali i brzinu, adrenalin i strast. 

U glavnim ulogama su Rade Ćosić i Miodrag Radonjić kao dva neprikosnovena rivala na trkačkoj stazi - Beba i Nemac. Njihova opsesija trkama sa legendarnim jugićima vodi ih na put ka osvajanu prestižnog prvenstva, sa snom da zakorače u svet Formule.

Ali trka nije jedino što ubrzava njihov puls – na scenu stupa ljubavni trougao koji dodatno usijava atmosferu. Oba vozača zaljubljena su u istu ženu, koju igra Matea Milosavljević. Ova ljubavna zavrzlama dodatno komplikuje njihove odnose, stvarajući napetost koja se oseća u svakom kadru. 

 

 

U filmu igraju i Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Olga Odanović, Ljubomir Bandović, Hristina Popović, Aleksandra Tomić... Među ekipom je i španski glumac Darko Perić, zvezda čuvene Netfliksove serije "La casa de papel", kome je ovo prvi projekat u Srbiji. U filmu igra skauta iz GT3 koji dolazi u prvu klasu Srbije i napravi pravu pometnju među vozačima i timovima koji učestvuju u auto-moto sportu kod nas.

Premijera je zakazana za 15. oktobar u Cineplexx bioskopu u TC Ušće u svih 11 sala. 
 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading