POVREĐENA BIVŠA DEVOJKA POZNATOG VODITELJA! Tokom leta avionom nastao haos, dobila jezivo oštećenje grla!

Autor:

Zabava

18.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužba, koja je podneta u Vrhovnom sudu na Menhetnu, ističe da se incident dogodio 1. maja, kada je Wall bila na letu American Airlines-a.

POVREĐENA BIVŠA DEVOJKA POZNATOG VODITELJA! Tokom leta avionom nastao haos, dobila jezivo oštećenje grla!

Foto: shutterstock

Bivša devojka Rajana Sikresta, Šana Wall, podnela je tužbu protiv American Airlines-a tvrdeći da je piće koje je konzumirala tokom leta bilo zagađeno plastikom, što je rezultiralo ozbiljnim zdravstvenim problemima. Wall, koja ima 51 godinu, ističe da je pretrpela oštećenje grla, glasnih žica i probavnog trakta zbog komadića plastike, te da je mesecima bila nesposobna za rad i potrebna joj je stalna medicinska nega.
 

Tužba, koja je podneta u Vrhovnom sudu na Menhetnu, ističe da se incident dogodio 1. maja, kada je Wall bila na letu American Airlines-a. Kao sertifikovani somelijer, Wall je istakla da aviokompanija ima obavezu da pruži pića i hranu koja su nezagađena i pogodna za konzumaciju. Ona traži neodređenu odštetu zbog pretrpljenih posledica.

 


 

 

Rajan Sikrest, popularni televizijski voditelj, nedavno je raskinuo sa 27-godišnjim modelom Aubrey Paige. Ova veza privukla je pažnju javnosti, ali sada je fokus ponovo na Sikrestu zbog tužbe njegove bivše devojke.

 


 

 

Ova tužba izazvala je interesovanje javnosti i postavlja pitanje odgovornosti aviokompanija za kvalitet hrane i pića koje pružaju putnicima. Wallina tvrdnja da je pretrpela ozbiljne zdravstvene posledice dodatno naglašava važnost pažljivog nadzora nad kvalitetom usluga koje se pružaju tokom letova.

Mnoge je ovaj incident iznenadio, pa su brojni svetski portali i mediji preneli nesvakidašnju vest.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading