MEĐUNOŽJE MILICE PAVLOVIĆ SVETSKA TEMA: Ovaj VRELI snimak pregledan je više od 30 MILIONA puta! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haljina koju je pevačica nosila u Novom Sadu ponovo napravila pometnju, ovog puta globalnih razmera!

MEĐUNOŽJE MILICE PAVLOVIĆ SVETSKA TEMA: Ovaj VRELI snimak pregledan je više od 30 MILIONA puta! ŠOK! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

Popularna pevačica Milica Pavlović održala je u junu ove godine, u okviru svoje turneje "Lav", koncert u Spensu u Novom Sadu. Pored muzičkog spektakla, pažnju je te noći privukla i haljina koju je Milica Pavlović nosila, a pevačica je postala jedna od glavnih tema u regionu i šire.

Republika

Foto: M. P./ATAImages.

Haljina Milice Pavlović koja je izazvala pometnju

Naime, mnogi su se zapitali da li je Milica nosila donji veš ispod nje. Snimak sa koncerta krenuo je da kruži društvenim mrežama i usledilo je pregršt komentara, zbog kojih je Milica morala da se oglasi. 

- Svi vi koji ste bili tamo, videli ste da imam bodi ispod i da je u pitanju optička varka, a ono što mene iznenađuje je to da danas u svim kolumbijskim medijima, i to mi je simpatično i eto šta može da se desi kada jedna smelija kreacija zapadne za oko narodu - rekla nam je Milica nakon što se digla velika prašina.

Republika

Foto: Gunboyugazetesi/Printscreen

Turski mediji pisali su o Milici Pavlović

Ova vest je tada stigla i do turskih medija. Kako je pisao turski portal "Gunboyugazetesi", njen donji veš izazvao je pometnju, a oni koji su gledali snimak jednom, gledali su ga iznova i iznova. 

Snimak sa koncerta je sada ponovo isplivao, a korisnici društvene mreže Iks (Tviter) širom sveta ga komentarišu. I ne samo to, jedan snimak je pregledan čak 17 miliona puta, dok je drugi skupio preko 12 miliona.

Republika

Foto: x/Rossmac212

Jedan snimak pregledan je više od 12 miliona puta

Stranci masovno komentarišu našu pevačicu i pitaju se ko je ona.

"Neverovatna pevačica", "Ali 'usne' joj se ne pomeraju", "Ovo je najbolja pesma koju sam ikada video", "Mesta u prvim redovima se sigurno odmah rasprodaju", "Da li promoviše brijače?", "Bar je žena", "Gledao sam pet puta pre nego što sam shvatio da peva", "Ko je ona?", "Da li je na turneji i gde mogu da kupim karte?", "Ime?", "Balkanske pesme su najbolje", "Kako se zove pesma?", samo su neki od kometara ispod ovih objava.

Snimak možete pogledati klikom na link OVDE.

Republika

Foto: x/Rossmac212

Drugi snimak pregledan je više od 17 miliona puta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading