VRELA JELISAVETA HARA CRNOGORSKIM PRIMORJEM: Glumica pozirala bez šminke, svi ostali BEZ TEKSTA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

18.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna brineta nikoga nije ostavila ravnodušnim!

VRELA JELISAVETA HARA CRNOGORSKIM PRIMORJEM: Glumica pozirala bez šminke, svi ostali BEZ TEKSTA! (GALERIJA)

Foto: Instagram/jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin trenutno se odmara u Crnoj Gori, gde sa prijateljima uživa u luksuznom odmoru na jahti. Na njenom Instagram profilu mogu se videti brojne fotografije i snimci koji svedoče o njenom opuštenom i zabavnom boravku na moru.

Jelisaveta bez šminke zablistala na društvenim mrežama

Jedna od stvari koja je privukla pažnju javnosti jeste činjenica da je Jelisaveta na fotografijama pozirala bez trunke šminke, ističući svoju prirodnu lepotu i blistav ten. Ovo je izazvalo oduševljenje njenih pratilaca koji su pohvalili njen izgled i hrabrost da pokaže svoje prirodno lice.

Estetske korekcije i zdrav način života

Pored toga, javnost je veoma zainteresovana za Jelisavetin zdrav način života i redovne treninge, koji su očigledno doveli do sjajnih rezultata kada je reč o njenom izgledu u bikiniju. Takođe, mediji su preneli informaciju da je Jelisaveta prošla kroz estetske operacije, uključujući povećanje grudi i korekcije usana i jagodica.

Novi izgled nakon operacije

Iako je prošlo nekoliko meseci od operacije, Jelisaveta je nedavno pokazala rezultate ovih estetskih korekcija na društvenim mrežama, privlačeći pažnju javnosti i pokrenuvši različite komentare. Ona je istakla da je želela postići prirodan izgled u skladu sa svojom građom, te da nije želela preterati sa promenama.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jagodenamagli

Vrelo telo Jelisavete Orašanin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading