SADA I ZVANIČNO! Lazar Samardžić obukao dres novog učesnika Lige šampiona! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije potpisao ugovor.

SADA I ZVANIČNO! Lazar Samardžić obukao dres novog učesnika Lige šampiona! (FOTO)

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Fudbalski klub Atalanta iz Bergama zvanično je objavio da je srpski reprezentativac Lazar Samardžić novo pojačanje člana Serije A.

Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da je reč o pozajmici sa obaveznim otkupom, što znači da će Samardžić narednog leta postati stalni član ovog italijanskog kluba.

Saga oko transfera ovog mladog fudbalera konačno je okončana, a sve je potvrđeno na društvenim mrežama Atalante. Nakon uspešnih medicinskih pregleda, Samardžić je stavio paraf na ugovor sa ovim klubom, čime je ozvaničen njegov prelazak u redove "Boginje provincije".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atalanta B.C. (@atalantabc)

 

Prema informacijama, Udineze će inkasirati ukupno 25.000.000 evra za ovaj transfer, a planirano je da Samardžić potpiše četvorogodišnji ugovor sa Atalantom na leto 2025. godine.

Ovaj transfer predstavlja veliki korak napred u karijeri srpskog reprezentativca, a njegov talenat i potencijal svakako su privukli pažnju osvajača Lige Evrope. S obzirom na činjenicu da je reč o pozajmici sa obaveznim otkupom, jasno je da Atalanta ima veliko poverenje u Samardžića i veruje u njegov budući uspeh u njihovom dresu.

Sa svojim fudbalskim umećem i perspektivom, Lazar Samardžić će imati priliku da pokaže svoj talenat i doprinese igri Atalante na domaćoj i evropskoj sceni. Očekuje se da će mladi fudbaler brzo pronaći svoje mesto u timu i da će postati važan deo taktičkih planova trenera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading