CRNOGORCI PROMENILI ZAKON ZBOG DESINGERICE: Ja sam tamo nacionalno blago!

Autor:

Zabava

18.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se oglasio nakon najava o zabrani!

CRNOGORCI PROMENILI ZAKON ZBOG DESINGERICE: Ja sam tamo nacionalno blago!

Foto: Promo, E-stock, Shutterstock

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica trenutno je jedan od najtraženijih izvođača na našoj sceni, a ovog leta napravio je totalni haos u Crnoj Gori, gde su mnogi tražili da mu se zabrani da nastupak. Crnogorci su zbog njega promenili i zakon, a on je sad progovorio o ovoj situaciji:

- Ja sam nacionalno blago tamo. Ja to gledam kao svoju drugu kuću i plačem kad ne mogu da odem tamo. Sad radim Hrvatsku, 10,15 dana a onda idem u Evropu. Što se tiče otkazivanja i to, to je jedna pusta želja. Istina je da nisam nastupao na Top Hilu, iz razloga što za taj klub je bilo sve promenjeno. Kad je otišao moj menadžer pre nastupa, jer sam radio Hrvatsku i nisam mogao da stignem, njima su rekli da je taj zakon promenjen zbog mene. Kad sam sutradan stigao tamo da vidim o čemu se radi, ali sam bukvalno stigao sat vremena pre zatvaranja SUP-a, te žene nisu znale gde da gledaju, te koje rade tamo. Rekle su mi da je sve zbog mene promenjeno, i da im puca glava. Ali, razlika je jer i u tome nema problema, kad ti poštuješ zakone jedne države. Mi smeće bacamo u kantu, ne drogiramo se, mi smo čisti, cela moja ekipa i ja - rekao je Dragomir pa nastavio:

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica je pravio haos širom Crne Gore

- Ovo su želje nekih ljudi, koji žele da skupe neke poene. Ali neće ga skupiti. Narod je bitan, bajo. Dođeš kod mene na nastup i vidiš. Desingerica nema nigde zabranu. Banjaluka, nema je, ide Gas, Crna Gora, nema je, gas. Nema zabrane, to su puste želje ovih dušmana, ali nema veze, ja se ne ljutim, nek rokaju svoje.

- Ja se ne ljutim. Mene to zabavlja i ispunjava. Čitam da sam zabranjen, a ja na plaži, radi mi telo. Ja sam pijan, od rozea, radi mi telo, ratata - rekao je Desingerica, a na pitanje šta će raditi ako se zabrane nastave odgovorio je sledeće:

- Šta narod misli, bajo, to ti moraš da ispoljiš. Ako narod nešto želi, ti to moraš da mu daš. Ako ne daš, onda si političar nula. Ja bih bio političar milijardu. Ja bih samo gledao šta želi narod. Ne zanima me sad politika, radim ovaj posao, ali i kad bih krenuo time da se bavim bio bih uspešan kao i u ovom.

Republika

Foto: prinskrin instagram

Pričalo se da je Desingerica jeo zabranjene školjke

U Hrvatskoj se pisalo da je jeo školjke koje su zabranjene zakonom da se love, a on je sada to demantovao:

- Nisam jeo u Istri školjke. U Istri sam prošao i otišao za Srbiju. To sam jeo na Zemunskom keju. A oni videli sliku pa mislili da je reka, more. A nije - rekao je Dragomir za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading